Следотърсачът

Автор: Орсън Скот Кард
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Формат: ePUB ePUB Защита: Несъвместим с:

Коментари: 4

Издател Ера
Език български
Формат ePUB
ISBN
Баркод
Категории Фантастика, фентъзи. Хорър, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Е-книги

от Издатество ЕРА / дата: 26 юли 2012

Здравейте, Десислава!

Искаме да изясним, че "грешката" не е на "Хеликон", защото този файл е изготвен от служител на ЕРА.
Ние помолихме екипа на книжарницата да проучи въпроса, за да поправим "грешката", затова сте получи обаждане по телефона.
Постарахме се да изпробваме файла на три устройства: Prestigio, Nook и Pocketbook. Уверяваме ви, че работи. Освен това не сме получавали други оплаквания за тази книга .
Естествено, ако има такива, очакваме да се обърнете към колегите от "Хеликон", за да се опитаме да помогнем.:)
Повярвайте, целта ни не е да предлагаме некачествени файлове. Вярваме, че и колегите от книжарницата са на нашето мнение.

от Десислава / дата: 26 юли 2012

Никъде не пише,че файлът не е съвместим с престиджио-което е грешка на книжарницата!изумително нахалство е да получавам обаждания от е-книжарницата на личния ми телефон,в които да ме обвинявате за ваша грешка и да се опитвате да ми попречите да предпазя други ваши клиенти от тази грешка!

от Трифонова / дата: 26 юли 2012

Г-жо Десислава, преди да си закупите даден файл, е добре да разберете дали технологията, с която разполагате, може да го разпознае.
Освен това "сервизът" може да поправи четеца ви, но не и файла ви.
Аз разполагам с четец на Pocketbook, който си се справя чудесно с този файл.
Ако имате проблем, по-добре се обърнете към Хеликон, за да се постараят да се справят с него, а не съветвайте некомпетентно клиентите.

от Десислава / дата: 25 юли 2012

Е-книгата не е съвместима с четеца престиджио-просто се отваря само картинката на корицата,не и текстът.сервизът още не може да отстрани този проблем,така че не купувайте този файл!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Кард е роден в Ричланд, щат Вашингтон. Израснал е в Калифорния, Аризона и Юта. Две години е прекарал в Бразилия като мисионер на Мормонската църква. Завършил е Бригам Йънг юнивърсити и Университета на Юта. Живее в Грийнсбъро, Северна Каролина, има пет деца.
Той е първият, който в две поредни години - 1986-а и 1987-а, печели наградите „Хюго“ и „Небюла“ - за „Играта на Ендър“ и „Говорителя на мъртвите“. „Ксеноцид“ и „Рожби на съзнанието“ (съответно 1991-ва и 1996-а) са трета и четвърта (финална) част от сагата за Ендър. През 1999 година е публикуван романът „Сянката на Ендър“, в който Кард се връща към събитията от първата книга и ги представя като разказ от гледната точка на друг персонаж. Предстои този роман да излезе и на български език.
Кард пише фентъзи и пиеси, автор е и на две книги, посветени на писателския занаят.
Творбите му са преведени на шестнайсет езика.

Играта на Ендър
Говорителя на мъртвите
Ксеноцид
Рожби на съзнанието