Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделник

Автор: Катрин Панкол
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Формат: ePUB ePUB Защита: Несъвместим с:

Коментари: 6

Издател Колибри
Година на издаване 2012
Език български
Формат ePUB
ISBN 9786191500611
Баркод 9786191500611
Категории Съвременна световна проза, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Е-книги

В „Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделник“ нетърпеливият читател ще проследи съдбата на вече познатите му от първите две части двойки: Жозефин – която постепенно се освобождава от своята нерешителност и се заема с написването на нов роман, и Филип – чиято съдба коренно ще се промени след срещата с една забележителна жена; Ортанс – все така амбициозна и безцеремонна, която ще тръгне по пътя на успеха и голямата любов, и Гари – който храни катеричките в Сентрал Парк, за да не са тъжни в понеделник, и получава неочаквано наследство; симпатичните млади влюбени Зое и Гаетан; злата Анриет и жалкият Шавал; забавните и супердобрички Жозиан и Марсел и техният супергениален двегодишен син Младши. Както и тайнственият Свенлив младеж и голямата му любов Кари Грант... Всичко това описано с лекота, съпричастие, хумор и неподражаемото умение на Катрин Панкол да разказва истории.

от Станислав / дата: 26 юни 2013

Книгата е много интересна. Препоръчвам я!

от Читател / дата: 22 авг 2012

Мислех ,че ще прочета 4 мнения за книгата,за да се ориентирам добра ли е ,а проследих прехвърлянето на реплики и нищо за самата книга.Жалко!

от Благой / дата: 20 авг 2012

Ок, неприятно е и разочарованието Ви е разбираемо, но всъщност нищо заядливо нямаше в отговора.
И понеже нещата се въртят все около тази точно книжарница...Ако аз си бях купил е-книга от Амазон и имах проблем да я ползвам с техния собствен рийдър, т.е. Киндъл, тогава възмущението ми щеше да е повече от оправдано.
А в случая си купувам книга с конкретно упоменати в сайта "Съвместим.../Несъвместим..." на които не обръщам внимание - е, къде е проблема тогава?
Утре същото може да Ви се случи и в друга онлайн книжарница и тя ли ще влезе в Черния списък?
И отново смятам, че заяждане няма, просто според мен в случая Хеликон наистина не са част от проблема. Проблема е единствено в съвместимоста на рийдъра, който и да е той, и в детайлите.

от Весела / дата: 20 авг 2012

Да, съществуват рийдъри всякакви, но аз притежавам един и той е Киндъл. Въобще не претендирам, че Киндъл е най-добрият четец, а в коментара си отчетох своя пропуск. Заядливият Ви отговор никак не помага в случая, а напротив, усилва възмущението ми, а чувството на неудовлетвореност от сайта на книжарницата става още по-силно.

от Благой / дата: 20 авг 2012

Удобен момент да се отбележи, че четенето на е-книги все пак не започва и не свършва с Kindle :)

Има куп други рийдъри, много по-гъвкави по отношение на поддържаните формати, вкл. и ePUB, защитени с Adobe DRM.

+ Не на последно място - детайлите са си важни, факт.

от Весела / дата: 20 авг 2012

Здравейте,
Не мога да разбера защо сте пуснали книгата във формат несъвместим с Amazon Kindle. Купих си я преди две седмици, доста импулсивно и без да забележа тази малка, но значима подробност в описанието. Започнах да я чета на таблет - пълно разочарование. Губи се цялото удоволствие. Вероятно ще си я купя в хартиен вариант, но няма да е от книжарница Хеликон. Много съм разочарована, въпреки че съзнавам вината си в пропуска на детайлите...

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Авторката е родена на 22 октомври 1954 г. в Мароко, живее във Франция, а когато я връхлита славата, забягва в Ню Йорк. Записва курс „Как се пише разказ, роман, сценарий“ в Колумбийския университет. Завършва френска литература, преподава френски и латински език. Дълго време работи като журналист, докато един шеметен ден прозорлив издател не й предлага да напише книга. Днес Катрин Панкол има зад гърба си 15 романа, от които са реализирани над 3 милиона екземпляра. С „Жълтите очи на крокодилите“ печели авторитетната награда „Мезон дьо ла Прес“, а персонажите са толкова живи и обсебващи, че е принудена да създаде трилогия. Така се раждат „Бавният валс на констенурките“ и „Катериците от Сентръл парк са тъжни в понеделник“, а Панкол се нарежда сред най-четените писатели на нашето съвремие.