Мисли позитивно

Автор: Лилиан Ту

Формат: PDF PDF

Коментари: 0

Издател Икон
Език български
Формат PDF
ISBN
Баркод
Категории Приложна психология, Е-книги

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Лилиан Ту е първата жена в Азия, която става главен изпълнителен директор на банка. В нейната родина, Малайзия, водещото бизнес списание на страната Malaysian Business я характеризира така: "...легендата в корпоративните кръгове. Първата жена, която заема поста управителен директор на обществено регистрирана компания."
Лилиан завършва магистратура в Харвардската Бизнес Школа в Бостън, САЩ. Едно от водещите списа-ния тук Success я описва като: "класа сама по себе си". Международно известното списание Vogue я представя като "човек, когото хората слушат".
Лилиан не е просто успяла бизнес дама, макар че с бизнеса си печели достатъчно пари, така че вече не ? се налага да работи. В началото на 90-те тя се оттегля от професионалните си ангажименти, за да се посвети на задълженията си като майка.
Тогава започва новата кариера като писател. До момента под нейното перо са излезли 21 бестселъра, 19 от които са посветени на любимата тема фън шуй. Лилиан смята, че практикуването на фън шуй е донесло много успехи, както в професионалната кариера, така и в бизнес начинанията. Книгите за фън шуй са преве-дени на 15 езика.
През 1997 година феноменалният успех в цял свят на нейната книга Пълен Илюстрован наръчник по Фън Шуй създаде прецедент в продажбите на нехудожествена литература. Сред другите постижения на Лилиан от последните години са успешния старт на Комплект Инструменти за Фън Шуй, както и поредицата Основи на Фън шуй девет малки книги със съвети за работа с фън шуй и девет урока как да се използва фън шуй за ус-пехи в любовта, богатството, кариерата, здравето, децата, работата в големи сдружения, славата и образова-нието.
Лилиан Ту е омъжена и има една дъщеря на име Дженифър.