от Георги Бакалов Варна / дата: 29 окт 2014

И аз не знам какво да напиша...Определено този, който е наредил всички тези нереални и еднотипни коментари леко прекалява и силно подценява хората които ще ги прочетат

от Росица Георгиева Райкова / дата: 29 окт 2014

Ох...Не знам какво да напиша...Тези всички мнения ми отнемат възможността да се отпусна и да пиша,да пиша....Толкова малка книжка....А колко много може да ти каже...Да те научи....Да разкрие незабележими ,но важни и ценни неща...Човек трябва да я прочете!Ако трябва ,да повтори, потрети... и така докато разбере и най-несъществения на пръв прочит детайл...Докато не свърже всяка една малка частичка, в едно всеобхватно и единно цяло...Това, което е светът и мирогледът на всеки от нас.Всеки различен ,а всъщност толкова еднакъв!
Благодаря за чудесната "книжка"! Поставям кавички,защото за мен не е просто книжка - тя е един свят,който всеки трябва да докосне,за да успее да разбере и собствения си такъв...
С пожелание ВСЕКИ ДА УСПЕЕ ДА РАЗБЕРЕ!!!
Пожелавам на всички приятно изживяване!!!!

от Боряна Гео / дата: 23 окт 2014

О! Изчетох ги на един дъх! Толкова приятни и леки за четене. И толкова разнообразни разкази събрани в една книга. Докато в единия разказ си мисля, що за фантазия трябва да има човек, за да напише това, то на следващия се чудя как може да описва, при това толкова точно и весело, случки, които са част от моя живот . Сменят се живи, динамични, смешни и истински сцени, с разкази от различна гледна точка, от различна реалност и дори безвремие... Уважавам Джани Родари и се зарадвах, че прочетох и неща, които ми напомнят неговия стил. Някои от темите ме подтикнаха и към пофилософстване с приятелки... Други си ги представих като театър... Като цяло... стори ми се твърде кратка книга. Искам още!!! Има ли?

от Милка Страшилова / дата: 16 сеп 2014

Една изклчително приятна изненада! На небосклона на българската литература изгрява нова звезда. Истински късмет за читателите е факта, че авторката няма академично литератулно образование. Повествованието й е живо, естествено и увлекателно, необременено от гимназиално-университетски схеми на писане. Безспорната й дарба да разказва ни кара да се замислим, да се усмихнем, но и да чуем гласа на младите, да усетим техния свят и поглед към нещата около нас. Препоръчвам книжката на младите - тя е за тях, но също и на по-възрастните(като мен), за да скъсим дистанцията между поколенията.
НА ДОБЪР ЧАС!

от . / дата: 22 авг 2014

мда... определено "мненията на читатели" тук са с висока художествена и интелектуална стойност

от Мария Пенчева / дата: 21 авг 2014


"Играта" е книга с интересен поглед , която ни буди от дрямката в телесната реалност. Със свежо остроумие и мъдрост ни подсеща за друга гледна точка, която може да промени нас и света .
Благодаря за всички емоции !!

от Xp. / дата: 20 авг 2014

Евгения, нека не оставаме без дъх, защото в Пирогов са повечето в отпуск.

от Евгения Якимова / дата: 05 авг 2014

До Автора!

Благодаря за това силно и разтърсващо четиво, което ме остави без дъх.Съпреживях с теб всичко това- едно откровение, което докосва сърцето.
Колко сме се откъснали в забързаното си ежедневие от исконните човешки истини.
Благодаря!

от Маргарита Динева / дата: 02 авг 2014

Дълбоко трогателна и проникновена книгата на Петя Банкова " Да направим щастливи децата си" е силно въздействаща комбинация от житейски уроци и дълбоко прозрение за същността на човешкото щастие. Тази вълнуваща книга хвърля обилна светлина върху мотивите за щастието на децата ни и нашето собствено. Заедно с осемте кратки разказа и един дълъг в "Играта", от които лъха мъдрост читятелят променя за винаги много от измеренията в своя свят.

от Румяна Милева / дата: 28 юли 2014

Философия,чувство за хумор,нестандартно мислене.Всеки един разказ носи послание по невероятен начин, задава въпроси за ценностите в живота в цялото му многообразие,а отговорът остава за вас. Прекрасна книга, която обогатява и дори преобразява човека.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]