Хомеопатично лечение на деца: Детски конституционални типове

Автор: Д-р Пол Хършку
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Анхира
Брой страници 344
Година на издаване 2006
Корици меки
Език български
Тегло 294 грама
Размери 21x14
ISBN
Баркод
Категории Хомеопатия, Медицина за всеки, Книги

"Хомеопатията ни помага да разбираме по-добре децата си, да знаем към какви болести са предразположени те, кои части от тялото им са слаби и какви стресове да избягват. Някои деца имат силни страхове, други са прекалено чувствителни, трети са по-буйни... Опознавайки детските конституции, родителите ще бъдат по-полезни на децата си, а лекарите лесно ще откриват хомеопатичните лекарства за малките си пациенти."
Д-р Пол Хършку, автор на книгата

"Наистина има голяма необходимост от информация за хомеопатичното лечение на деца. Литература на тази тема почти няма, като се изключи книжката на Борланд, която, макар и добра, не е достатъчна за нуждите на нашето време. Книгата на д-р Хършку по-добре от всяка друга дава информация, която е извънредно полезна за всеки хомеопат, лекуващ деца."
Проф. Георгос Витулкас, световно признат учител по хомеооатия и автор

"Много се впечатлих от грижливото и задълбочено отношение на д-р Хършку към всяко лекарство. Тази книга е много полезна за всеки, който изучава или практикува хомеопатия. Горещо я препоръчвам на всички колеги и студенти."
Д-р Роджър Морисън,
Директор на Колеж по хомеопатия "Ханеман"

"Трудът на д-р Хършку е съвременна педиатрична материя медика, която ще помогне на детските лекари да разберат колко е важно единството между тяло и психика и как това единство се проявява при здраве и болест. Тази книга ми помага много в педиатричната практика, защото ми даде възможност да видя, чуя, помириша, вкуся и усетя всеки един от основните детски конституционални типове."
Доц. д-р Ричард Соломон, Пенсилвански медицински колеж

"Тази книга е впечатляващо практичен наръчник по хомеопатия, който убедително описва причините, лежащи в основата на детските здравословни проблеми. Ясните и живи описания ще ни помогнат по-дълбоко да разберем децата и да ги лекуваме по-пълно."
Д-р Кенет П. Столър,
Американска академия по педиатрия

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]