Тайните на винопроизводството

Автор: Иван Чалков

Коментари: 0

Издател Дионис
Брой страници 78
Година на издаване 2006
Корици меки
Език български
Тегло 95 грама
Размери 20x13
ISBN
Баркод
Категории Коктейли и напитки, Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Ти, който отдавна искаш да узнаеш скритите похвати на старите винари, да сложиш на трапезата си неповторимо вино, да си сигурен, че течността, която пиеш, е съхранила в себе си топлината на слънцето, сладостта и аромата на гроздето, от което е получена, вземи тази книга.

В нея ще намериш:
- изпитани рецепти за производството, на бели и на червени вина, на второ вино
- на вермут, на пелин, на наложен пелин
- на сидър, на пуаре и др.
- ценни съвети за подготовката на материалите, от които ще направиш виното
- напътствия как да излекуваш болно вино
- указания как да се грижиш за младото вино, кога, как и с какво да го бистриш, бутилираш и консумираш.

Ключови думи: Промо -15%, Време за любима книга

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg