Развитие: Тази книга ще ти донесе Щастие и успех

Автор: Дмитрий Верищагин

Коментари: 0

Издател Деир
Корици меки
Език български
Тегло 160 грама
Размери 21x14
ISBN 9549191435
Баркод 9549191435
Категории Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

Отваряйки тази книга, вие получавате шанс завинаги да промените живота си.

Като усвоите методите, предложени в тази книга, вие ще се научите да се сдобивате с всичко необходимо единствено с помощта на собствените си сили. А вие имате сили, значи действително ще успеете да получите всичко, което ви е нужно.
Следвайки стъпките от уникалната, без аналози в света, но едновременно с това проста и достъпна за повечето хора система за постигане на здраве, благополучие, избавяне от неуспехите и липсата на късмет в живота - системата ДЕИР - вие можете да достигнете до радостта, здравето, успеха, истинското щастие. Да получавате всички блага и дарове, които може да ви даде света. И те да бъдат ваши!

За да получите от живота всичко, което ви е нужно, за да ви съпътства успеха, трябва да се научите да определяте собствените си истински желания.
Но за това ще ви се наложи да усвоите нещо много интересно, но и увлекателно - умението да получавате от живота всичко, което ви е необходимо, без да изпадате в зависимост от него. Да получавате всички жизнени блага, сякаш без да ги искате, като при това запазвате пълна вътрешна свобода. Когато се научите да желаете нежелаейки, вие ще получите всичко, което ви е нужно и дори повече.

Това е изчерпателно практическо ръководство за изучаване на метод, който позволява да постигнете това, което желаете.

Сега системата за навици е широко известна в целия свят и се преподава в десетки страни. Техниките на Школата, в една или друга степен, са усвоени от милиони хора. Милиони са поели по пътя на развитието на своите скрити възможности.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]