Праговете на сънуването

Автор: Алексей Ксендзюк

Коментари: 2

Издател Изток-Запад
Брой страници 460
Година на издаване 2007
Корици меки
Език български
Тегло 431 грама
Размери 21x14
ISBN 9789543213580
Баркод 9789543213580
Категории Духовни учения, Езотерика. Духовни учения, Книги

Хартиено издание

Наличност: ДА
Доставка: 3 дни

Цена: 18.00 лв.

Тази книга е продължение на предишните трудове на автора - "Виждането на нагуала"(2004) и "Неведомият човек"(2005) - и е посветена на практиката на толтекското сънуване.
Съгласно базисната концепция на нагуализма, развитието на осъзнаването в сънуването е една от най-важните психоенергийни практики, които водят до трансформация на енергийното тяло на човека. Проблемът за преминаването от обикновеното осъзнато сънуване към трансформиращата енергийна работа, от личните халюцинации на сънуващия към последователно възприемане на сноповете сигнали, постъпващи от външната реалност, досега не е бил разглеждан достатъчно подробно. Съобщенията на Карлос Кастанеда показаха само общата насока в изучаването и енергийното използване на световете, разкриващи се пред сънувача. Методът за проникване в ефективните състояния, които дават възможност реалността да бъде постигната в сънуването и да й се влияе, да се променят конфигурацията и състоянието на собствената ни енергетика, има нужда от значително допълване и уточняване.
Книгата дава подробно технологично описание на тази практика и отговаря на много от въпросите, възникнали в хода на изследването на световете на сънуването.

от вили / дата: 03 май 2015

И все-пак К. Кастанеда ми е Фаворит

от vili / дата: 03 май 2015

Есенцията на книгата дава възможности за личен избор. Дали да си като К.Кастенада или да търсиш други източници. т.1-стр.172-Свобода
стр.168-Самота
стр 145-причина за реакция.

Е...ако пожелаете ...Четете
Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg