Как преговаря Тръмп

Автор: Доналд Тръмп; Джордж Рос
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Locus
Преводач Златомира Иванова
Брой страници 272
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 392 грама
Размери 21x14
ISBN 9789547830714
Баркод 9789547830714
Категории Технология и психология на бизнеса, Икономика, Книги

Тук най-довереният съветник на Тръмп и негов партньор в шоуто Стажантът - Джордж Рос, ни учи как да прилагаме тактиките и стратегиите на преговаряне, отвели самия Доналд Тръмп на върха. В допълнение авторът включва и уроците, научени от други бизнес величия, които е представлявал или срещал.
В резултат на многобройните сделки, по които е работил, Джордж Рос е усвоил задължителните за добрите преговори умения, тънкости и трикове. Той ви учи как да предвиждате реакциите на партньорите си във всевъзможни бизнес сценарии. Как преговаря Тръмп ще ви помогне да постигнете максимални резултати във всяка сделка.
Всички ние преговаряме през по-голяма част от времето си, а най-важното изискване в преговорите е да познавате човешката природа и да използвате това познание, за да мотивирате другите да приемат идеите ви. Книгата Как преговаря Тръмп ще ви даде най-ефикасните модели на този вид общуване.
Независимо дали си купувате кола, или водите сделка за милиони - възползвайте се от стратегическата мъдрост и тактическите умения, благодарение на които Тръмп е това, което е.

Ключови думи: Така го правят богатите, Всички говорят за Америка, Успехът им вдъхновява

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Тук най-довереният съветник на Тръмп и негов партньор Джордж Рос ни учи как да прилагаме тактиките и стратегиите на преговаряне, отвели известния бизнесмен на върха. В допълнение авторът включва и уроците, научени от други бизнес величия, които е представлявал или срещал. В резултат на многобройните сделки, по които е работил, Джордж Рос е усвоил задължителните за добрите преговори умения, тънкости и трикове. Той ви учи как да предвиждате реакциите на партньорите си във всевъзможни бизнес сценарии. Как преговаря Тръмп ще ви помогне да постигнете максимални резултати във всяка сделка. Всички ние преговаряме през по-голяма част от времето си, а най-ажното изискване в преговорите е да познавате човешката природа и да използвате това познание, за да мотивирате другите да приемат идеите ви. Книгата ще ви даде най-ефикасните модели на този вид общуване. Независимо дали си купувате кола, или водите сделка за милиони -възползвайте се от стратегическата мъдрост и тактическите умения, благодарение на които Тръмп е това, което е.

списание Книжарница