Лечебната сила на храната

Автор: У Вей Син

Коментари: 0

Издател Дилок
Брой страници 250
Година на издаване 2008
Корици меки
Език български
Тегло 335 грама
Размери 21.5x15
ISBN 9789549994759
Баркод 9789549994759
Категории Методи и лечение, Медицина за всеки, Книги

Хартиено издание

Наличност: ДА
Доставка: 3 дни

Стара цена: 12.00 лв.
Отстъпка: 20.00 %.
Промоцията е валидна
за онлайн поръчки
от 18.03.2020 до 17.04.2020 вкл.

Цена: 9.60 лв.

*Продуктът е с фиксирана цена,
не се комбинира с други отстъпки.

В книгата на доктор У Вей Син е изложен опитът на древната китайска медицина по комплексното използване на хранителните продукти за лечебни цели. Подробно са разгледани структурата и съставът на храните, приложени са общата и медицинската им характеристика от гледна точка на китайската философия, изложени са основите на здравословното хранене.
В "Лечебната сила на храната" са описани и начини за изцеляване, подмладяване и очистване на организма с помощта на храненето, основано на традиционните рецепти от лечебната китайска кухня. Ще се запознаете със систематично описание на лечебните свойства на различните хранителни продукти и влиянието им върху човешкия организъм, както и правилата и начините за приготвяне на множество ястия за профилактика и лечение на често срещани заболявания.
Авторът е награден с грамота за голям принос в развитието на световната акупунктура. За постиженията си в сферата на източната медицина е отличен с международни сертификати в САЩ, Канада, Китай, България, Норвегия и други страни.

Ключови думи: Промо -20%

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg