Ново начало

Автор: Естер и Джери Хикс

Коментари: 0

Издател Сребърно-звънче
Брой страници 328
Година на издаване 2009
Корици меки
Език български
Тегло 244 грама
Размери 20x13
ISBN 9789549191752
Баркод 9789549191752
Категории Духовни учения, Езотерика. Духовни учения, Книги

Това е една възвисяваща книга, която се цели в ядрото на твоето същество. Написана от Абрахам, за да ти помогне да разбереш неразривната връзка между физическата ти и твоята вътрешна Нефизическа Същност. Тя обяснява и определя кои наистина сме ние и как сме се появили като физически същества. А също и как и защо сме възприели толкова много погрешни убеждения.
Книгата е пълна с процеси и примери, които помагат да създадеш съзнателна връзка с твоето Вътрешно Аз, в резултат на което съзнателно да насочваш и управляваш живота си. Това ще ти даде усещането за сила и ще те доведе до живот, пълен с радост и удовлетворение, независимо в каква ситуация се намираш.
„Ново начало" е ясна и вдъхновяваща книга по практическа духовност. Тя е концентрирана върху това как да се изравниш, свържеш и обединиш с Вътрешната си Същност. Основното послание на Абрахам-Хикс е, че ти имаш силата да избереш ; да се чувстваш добре във всеки един момент. И от тази основа на радост, естествено и с лекота ще можеш да сътвориш всичко това, което искаш за себе си и за света.

Ключови думи: Промо -25%, Нови навици и умения, Свежо лятно намаление

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

     Книгата "Ново начало " на Естер и Джери Хикс от поредицата Учението на Абрахам е изключително ценна за всички, които в настоящия момент имат здравословни проблеми, преминават през житейски перипетии и изпитания.

    "Ново Начало" е мощен стимул за духовното израстване на всеки един от нас, тя може да ти даде подтик към нов, по-ясен етап в живота ти. Книгата на Естер и Джери Хикс ще ти вдъхне сила, ще те доведе до живот, пълен с радост и удовлетворение, независимо от това, в каква ситуация се намираш.

Петя Димитрова, Хеликон Бургас