Малка книга за бизнеса

Автор: Боян С.Бенев
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Жанет-45
Брой страници 38
Година на издаване 2009
Корици меки
Език български
Тегло 200 грама
Размери 20x12
ISBN 9789544915643
Баркод 9789544915643
Категории Технология и психология на бизнеса, Икономика, Книги

Идеите на другите не винаги са най-добри. Понякога се налага да направим допълнително усилие и да поразсъждаваме сами. Със своя афористичен изказ и неповторимо визуално красноречие “Малка книга за бизнеса” преосмисля правилата за правене на бизнес и ви дава поле за размисъл, което ще ви помогне да стуктурирате собствените си идеи.“Бизнесът, инвестирането и предприемачеството са много лични начинания. Нужен ни е подход, за да вместим всичко, което чуваме, виждаме или прочитаме в нашата собствена мисловна структура. “Малка книга за бизнеса” предлага точно това.” - Боян С. Бенев

Написана от Младият предприемач на годината в Обединеното кралство за 2007 г., Боян С. Бенев, и илюстрирана от лауреата на множество награди, дизайнера Райчо Станев, “Малка книга за бизнеса” дискутира 26 фундаментални правила на бизнеса и инвестициите в необикновено сбит, есенциален формат. Книгата е подходяща за най-широк кръг читатели: от студенти в самото начало на своето обучение в областта на бизнеса, мениджмънта и инвестициите, до опитни професионалисти, които се стремят да научат нещо ново за себе си и своята лична мотивация.
Великолепните илюстрации допринасят за познавателно-афористичния дух на книгата като дават възможност на читателя бързо да преминава от тема в тема без да изгубва посока, а същностните поуки на книгата се запечатват в съзнанието му за дълго.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Кратка, но полезна, добре оформената „Малка книга за бизнеса“ на Боян Бенев ще ви даде основни насоки и ще ви помогне да развиете предприемаческото си мислене. Тази книжка ще ви накара да се замислите над многобройни въпроси! Ще  получите важни отговори! В бизнеса не може единствената мотивация да са парите, трябва да се работи усилено с желание и страст. Не винаги начинанията се увенчават с успех, но  всяка грешка трябва да се превърне в поука, от която в бъдеще да се извлекат ползи. Всеки бизнес е изпълнен с риск, но ако знаем как да го използваме, може да ни поведе в правилната посока.
Конкуренцията не е само враг, може да се окаже наш приятел, от който да взаимстваме идеи и да подобрим бизнеса си.

Жанета Иванова-книжар, Варна-Пикадили Парк