Тайният проект Бойко Борисов

Автор: Григор Лилов
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 41

Издател Кайлас
Брой страници 368
Година на издаване 2011
Корици меки
Език български
Тегло 330 грама
Размери 20x14
ISBN
Баркод
Категории Нова и най-нова история, Обща световна история. Справочници, История, Книги

Книгата е политически трилър за Проекта с код Бойко Борисов, за паролите му, за тайните в този сценарий за управление, за публичната наметка, с която е обвит и за всичко онова, което се случва, прави и създава години наред тайно у нас - без знанието, участието и съгласието на народа...

от едно мнение / дата: 26 дек 2013

Диана, биографията на Лилов е публична. Работил е в БНТ, "Работническо дело", 168 часа, Труд, Кеш и др. Но "дописки" в споенатите от вас издания няма. За мен авторът е много добър, разказва увлекателно и е точен. Засега всичко написано е потвърдено. Дори тези дни се коментира марката на пушката, с която е убит висаджията Васил Илиев, а Лилов я посочи още в "Тайните на големите играчи". И много от сензационните днешни разкрития - например за Кунева или за Плевнелиев всъщност са преписани от неговите книги, понеже той ги извади години по-рано, но големите медии не го канят или цитират под път и над път.

от четящ / дата: 23 сеп 2013

Книгите на Лилов са в библиотеката на Американския конгрес, могат да се видят в Харвард, в Йейл и др. университети от Бръшляновата лига, в политологичните центрове по света. При това не са преведени на английски, но специалистите там ги ценят и знаят защо. Горещо ги препоръчвам на всички - вкл. и последната сензационна "Дуел". Вярно, тезите звучат парадоксално, но разкритията са железно подплатени с доказателства и документи. Имат и още един плюс - четат се като трилър.

от ! / дата: 03 сеп 2013

И още едно принципно правило в творчеството му- цинизъм.Е, разбира се ,за сметка на читателското търпение и толерантност към изцепките му.

от Диана / дата: 03 сеп 2013

Най-интересното за автора е, че си вярва на измислиците. Нямам предвид само коментираната му тук книга, а цялото му творчество, още като журналист с дописките му в "Поглед", "Антени" и много други издания та до ден днешен.
Принципно правило в неговото творчество е: малко истина, малко стъкмистика, повече фантазия и най-вече сензация.
Не е стойностен писач. Иначе е продуктивен, за пари.

от Andina / дата: 22 юни 2013

Лилов пише много добре за Борисов, пише добре и за Станишев. Просто не сте му чели тези писания. Лилов има отговорна гражданска позиция и винаги е разобличавал червените боклуци, независимо дали са откровени и явни слуги на КГБ като Станишев или са прикрити под демократична маска агенти като Местан.

от Baca / дата: 22 юни 2013

Към ББ: Питате защо лицето Лилов не пише за Станишеви и т.н.Отговора си дойде веднага след най-натъкмените народоотстъпнически избори в страната ни, която е отдавна в червената книга за изчезващи видове. Та думата ми е,защо Григор Лилов изчезна от полезрението на читателя-ами защото заслужено си зае предложеното управленческо място по етажите на новоизлюпената "власт". Ето на това се казва добре изпълнена поръчкова задача, и-разбира се, добре заплатена.За съжаление,пак на гърба на изтерзаните данъкоплатци.Само остава някой да ни отговори пророчески на въпроса -ДОКОГА !!!

от Rose / дата: 22 юни 2013

Той не може да мисли.Чел само Винету. Но това му стига, за да е милиардер сега.

от Григор Бойков / дата: 07 сеп 2012

Лилов най-вероятно е агент на ДС и дезинформатор, ако беше истински неудобен отдавна щяха да са му видели сметката.

от Никола Маринов / дата: 09 апр 2012

Нещасници къде виждате картинка,това са само три цифри.

от Никола Маринов / дата: 09 апр 2012

Притежавам книгата ,всичко написано в нея се базира на точни данни без манипулций и исмукани от пръстите неща.Ако един факт не е верен Г.Лилов одавна да е в затвора.Б.Б.МУТРАТА нищо не би го спряло да се справи с този честен раследващт журналист.Плюят по Лилов тези които или не са чели книгата или така и е наредено.Имам и двата тома ТАЙНИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ.Тази книга е истината за така наречения преход към (ДЕМОКРАЦИЯ.

от Павлин Кръстев / дата: 19 мар 2012

Детелина, проверявах - не е качена в Интернет. Няма и да я качат - това значи невероятна публичност, а те се опитват да я забранят. Най-вероятно ДАНС веднага ще подгони качилия я за пиратство и ще му стъжни майката. В книгата няма капка фантасмагория - предрече маса скандали: с Калинка от фонд "Земеделие", работата на Цецо в ДС, последният с Белене и покупката на реактора и какво ли не още. Има още ред разкрития, за които публично никой не говори - например премиерът като майор от ДС, роднинството по майчина линия на Бойко с Иван Славков, прякото участие на Бойко във въоръжени престрелки с трупове, нарковръзките му, капиталът на банката на приятелката му-банкерка - собственост на руската централна банка и да не изброявам стотици стр.. Толкова скандално нещо не съм чел освен едно - последната книга на същия автор за операция президент.

от Пламен / дата: 04 фев 2012

Не съм чел книгата и нямям хамерение да я чета. Не мисля, че си заслужава.Сигурно е написана от някой политически ясновидец. Ясновидци колкото си искаш. Хайде де .... довери им се... Колкото и да оплюват ББ, той за сега е единственият Държавен политик на когото свалям шапка.

от Детелина / дата: 04 фев 2012

Интересно дали е качена в интернет и ако да, къде.

от Панчо / дата: 01 дек 2011

Книгата на Григор Лилов е параноична теория на конспирацията. Категорично. Борисов е уродливо явление, мутра премиер, гангстер, а вместо сериозно разобличение, Лилов поднася фантасмагории.

от сведущ / дата: 15 ное 2011

Относно книгите за Бойко - досега са три на различни автори - от сценаристите на Слави Трифонов до Иван Бедров. Появиха току-що. Първата е скечова, втората - пародия, третата е събрала написаното по медиите. Книгата на Г.Лилов я изключвам от списъка - излезе не преди избори, а след онези през 2009 г. и досега нито един факт от нея абсолютно никъде не е цитиран, освен на Запад. Това говори, че не е поръчкова.
Б.Б, не сте прав! Не познавате творчеството на автора. Прочете Тайните на големите играчи или Либийска връзка от Г.Лилов и ще видите как е писал за червените. По-убийствени неща не съм чел

от Внимание Борисов бди! / дата: 31 окт 2011

В Уикилийкс изтече, че всяка сутрин Борисов, поради нямане какво друго да прави, преглеждал книжарските форуми и давал АйПи адресите на критиците си на отдела за борба с компютърните престъпления в НСБОП. Господинът с мнението по-долу няма от какво да се притеснява, но за другите не знам....

от мнение / дата: 30 окт 2011

Нека Борисов е бил какъвто ще. Всеки има право на разкаяние и реформация. Мисля, че дори и Исус би простил на Юда, ако последният направеше няколко магистрали в Юдея, спортна зала до Стената на плача и спреше заменките на римляните...

от Георгие / дата: 29 окт 2011

Аман от поръчкови драскачи и кукли на конци. Григор Лилов е публицистичното алтер его на Сашо Диков в телевизията. И има още много други като тях: Кристина Патрашкова, Явор Дачков и още кой ли не - все представители на будната съвест на нацията!!! И е прав ББ като пише: "Защо лицето Лилов не напише книга за Румен Петков, за тодор Живков, за Димитър и сергей Станишеви" Въпросът, разбира се е риторичен. Г.Лилов не пише книги за въпросните хора защото хора от същата клика му поръчват какво и за кого да пише.

от Никола / дата: 29 окт 2011

От пролетта до септември я нямаше никъде. Сега се появи отново. Явно "Дойче веле" се оказа право, че е иззета от съда. На гърба на корицата издателството декларира, не въпреки опита за цензура не е оставило бели страници.

от СЛАВОВА / дата: 20 окт 2011

К.Петров,питате какво ли мисли бат Бойко..ами той дали може да мисли.

от Ивайло Ников / дата: 30 юни 2011

Проверих - книгата я няма никъде. На пл. "Славейков" книжарите говорят, че са я спрели. "Дойче веле" съобщи преди месец, че имало заплахи за живота на писателя и с решение на прокуратурата била иззета.
И един отговор на Б.Б. - за "другите" са другите книги на Г.Лилов - "Тайните на големите играчи". Там цитираните от теб червени ги има всичките заедно с мафиотските им дела. Има ги и онези от СДС-ата. Има ги всички премиери. Има ги всички групировки като техни подопечни.

от L.Ado / дата: 12 май 2010

Най-тъпите аргументи : Защо не напише нещи друго, а се хванал за нашия?
Човека е писал, сега ББ е на ред. Да не се пише изобщо за него,така ли? Малко нещо на комунизъм и култ взе да ми прилича! Малко!? Глупости - не малко ,а съвсем!

от Кръстева / дата: 28 апр 2010

Давай все по този начин, бат Бойко! нека си пишат каквото си искат, нека се опитват да манипулират хоата - успешно го правят, но в твоя полза !!! Ти само печелиш още повече подкрепа, колкото повече играят нечестно срещу теб.

от ББ / дата: 22 апр 2010

Защо лицето Лилов не напише книга за Румен Петков, за тодор Живков, за Димитър и сергей Станишеви

от ivanova / дата: 19 апр 2010

Невероятна книга.Смел автор.Желая му здраве и още нови книги.

от Василев / дата: 29 мар 2010

силна е книгата . на някои места сами ще трябва да се досетите какво намеква авторът , на други ще разберете ,че стилът е просто малко двусмислен , но като цяло силна книга . споменати са и доста поръчкови убийства , които медиите в бг удбно пропуснаха . Игрите в БГ продължават с пълна сила ....

от Бай Ганьо / дата: 19 мар 2010

Ех, четете Щастливеца и всичко ново под слънцето ще ви е дежа вю. Всичко са маскари!

от Димитър Пенев / дата: 01 мар 2010

Роднински сериал ли е, че Бойко е рода с Иван Славков - зетя на Тодор Живков?! Конспирация ли е, че пожарникарят е шеф на катедра в школата на ДС и има чин майор от Държавна сигурност?
Книгата е изключително интересна - с неизвестни съдружия на Бойко и приятелката му, с покрити разследвания за участие в престрелки и убийства, с руските олигарси, които стоят зад банката, Бойко и тяхната огромна сметка в белгийската КВС (посочен е дори номерът й!). За мен сензацията е, че май само рождената дата на премиера се оказва истина в биографията му.
Горещо я препоръчвам на всеки.
Биографията на автора е на гърба на корицата. Звучи сериозно.

от Петър / дата: 14 яну 2010

дайте някаква анотация за автора, що за човек е, с какво се занимава, на какви проучвания и анализи базира своите писания....вече стана модерно всеки втори да пише книги за мутри и мафия

от Петър / дата: 14 яну 2010

толкова много коментари и толкова малко за нейното съдържание?!?!?

от аноним / дата: 07 яну 2010

ами за мен лично книгата е слаба и то най-вече, защото изобщо не отговаря на гръмкото си заглавие. ако очаквате разкрития и конспиративни планове, не е за вас, ако си падате по роднински сериали кой на кого каква е рода и какво е работил - да. книгата по-скоро трябва да се казва: "Роднините и професиите на Б. Б."

от Т.Минчев / дата: 06 яну 2010

Всичко се прави по план в държавата ни и по целия свят.В България се планира от БКП (под зоркото око на КПСС).Бойко Борисов е част от плана на този етап и за това е министър председател.Не трябва да ви учудват и предстоящи предсрочни избори например,които ще върнат \"официално\" комунистите на власт.
Така е за съжаление,но ние сами сме си виновни защото си стоим и мълчим.

от Христова / дата: 17 дек 2009

И аз я прочетох...на мян някои от тези факти ми бяха познати, но за мен най странното е че г-жа каракьозова е...еврейка! Ето това беше за мен новина..или че г-жа Мургина (забравихте ли я - тя обслужваше с крадено ДДС всички известни милионери в БГ) е дъщеря на генерал Мургин!!! Ето това също е новина - защото всички милионери и милиардери в БГ са свързани с БКП (БСП) или с тайните служби!! Ето това е без коментар!!

от Кирилова / дата: 16 дек 2009

Няма значени дали е мафиот само нека да ни оправи и да създаде работа на младите и умни хора. Всички правителства са мафиотски. Култура правилно с такъв език не се прави

от Хриско / дата: 13 дек 2009

Салим Юсуфов Османов03.12.2009
Прочетох книгата и повсичко силичи че бат Бойко си е мафийот . Искам да попитам защо цяла България се довери на един мафийот

Та нима той е единственият. Всички политици тук са мафиоти.

от Киро / дата: 13 дек 2009

Салиме, като си толкова ученолюбив, не можа ли поне да се научиш как се пише думичката мафиот, след прочитането на цялата книга!

от Ехаскиел Басан / дата: 13 дек 2009

Всеки има право да си пише каквото иска. Демокрация. И всеки има глава за да вярва или не на написаното. По интересно е друго-кой е взел властта без да има тайни и без да държи лостове за въздействие върху обществото. Излиза, че Наполеон, една велика личност, е бил мафиот. Че Кенеди, син на мафиот, който бе избран за президент с рамо от мафията, не е бил изключителен и обичан президент. Че английските крале, които са били собственици на цялата земя на острова, не са били разбойници и насилници. Но са създали велика империя с висока култура. Примерите са неизброими. Целевата функция е успех на държавата и народа й. Това очакваме ние, хората, когато избираме.

от Asen / дата: 12 дек 2009

А на мен ми е интересно кой поръча тази книга - с чии средства се издаде

от ........... / дата: 10 дек 2009

по всичко си личи че бат Бойко си е мафийот
ХАХАХАХА
Е, новост?

от Салим Юсуфов Османов / дата: 03 дек 2009

Прочетох книгата и повсичко силичи че бат Бойко си е мафийот . Искам да попитам защо цяла България се довери на един мафийот

от К.Петров / дата: 30 окт 2009

Какво ли мисли Бат Бойко за книгата е по-интересно.Ще има емоции.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]