Лампа от хималайска сол 2-3 кг

Автор:
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Език български
Тегло 2808 грама
Размери 0x0
ISBN
Баркод
Категории Натурална сол, Подаръци

Лампите от кристал на розова хималайска сол имат ефект, подобен на известните вече йонизатори на въздуха. Естественото им действие обаче е несравнимо по-ефективно от това на йонизаторите и генерално подобрява атмосферата в стаята.
Препоръчва се поставянето им в близост до телевизори и комютърни монитори, тъй като намаляват електромагнитното им поле. Освен това са пречка за акумулирането на свободните радикали, които са предпоствака за образуването на тумори и рак.
Лампите от хималайска сол свързват отрицателните и положителните йони. Когато лампата се загрее, тя абсорбира влажността и кристалите на повърхността й се стапят. Така се изгражда йонно поле и се неутрализира положително заредената атмосфера в стаята.
Допълнително лечебно действие имат и цветовете, излъчвани от солените кристали. Те са изключително полезни за епидермиса на кожата.
Друга характеристика е изключително полезното действие на тези лампи/свещници върху симптоми, асоциирани с астма и алергии.

от Кристиян Христов / дата: 21 апр 2020

Съгласен съм да продавате тези лампи, но няма никакви научни доказателства, че тези лампи работят. Твърдите, че предпазват от образуването на рак и тумори. Това са наименования на редица онкологични заболявания, а да твърдиш такова нещо е абсурдно. Моля да си проверявате информацията или да слагате научни данни, защото това са шарлатании. Не може да твърдиш подобни неща, абсурдно е. Разбирам, че не сте фенове на науката, но все пак, моля, не лъжете хората. И въобще не е нужно да сте учен, за да си направите справка в сайтове като science based medicine. Знам, че най-вероятно ще изтриете мнението, защото то ще разубеди хората да си купуват от тези невероятни лампи.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]