ТИ си промяната

Автор: Роси Вак
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател Колибри
Брой страници 304
Година на издаване 2011
Корици меки
Език български
Тегло 301 грама
Размери 20x13
ISBN 9789545299506
Баркод 9789545299506
Категории Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

Ние търсим различни методи и техники, за да променим живота си, опитваме се да разкрием тайните, пътищата за постигане на успех и за сбъдване на мечтите ни. Но е важно да осъзнаем, че и най-добрата методика няма да е от голяма полза, ако преди това не се освободим от съпротивата в нас. Утвържденията, визуализациите, медитацията, релаксацията и т.н. няма да имат траен ефект, ако се придържаме към познатите ни модели, ако не променим навиците си, нагласите си, ако не застанем лице в лице със страховете си, с чувството за вина, негодуванието, омразата, болката, нетърпението, съмнението. Тези негативни чувства са нашата съпротива – съпротива да получаваме, да бъдем обичани и щастливи. Но ние не бива да ги потискаме, не е необходимо и да се борим с тях. Това, което ни е нужно, е да се научим да ги освобождаваме. Тази книга ще ви помогне да се научите да се освобождавате от негативните си емоции, ще ви помогне да откриете Пътя към СЕБЕ СИ, да достигнете до мъдростта, до любовта, до силата вътре във вас и да промените живота си и света към по-добро.

Читателю, обръщам се към ТЕБ.

Всичко, което ти се случва, е отражение на твоя вътрешен свят. Хората, които срещаш, отношението им към теб, историите, които се повтарят в живота ти, съответстват на твоите най-дълбоки убеждения, нагласи и очаквания. Когато започнеш да опознаваш себе си, да откриваш бариерите, които ти пречат, и започнеш да ги преодоляваш, ти ще усетиш как с всяка промяна в теб се променя и всичко около теб.

Защото светът е в ТЕБ!

Защото промяната, това си ТИ!

от Една Жена / дата: 28 ное 2011

Страхотна книга. Поздравления. Всичко в нея е написано по уникално лек и достъпен начин. Препочъчвам я на всички, които се вълнуват от подобна литература.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Как някои хора успяват да превърнат личнита си трагедия и страдание в триумф? От къде идва силата у тях?


Силата е нашата изначална същност, нашият Дух, който е в единство с Цялото и има достъп до Мъдростта, който е потенциалът на Всичко. Този Дух е във всеки от нас. Трябва само да достигнем до него, до истинската си същност, а тя е Любовта.


Всички мечтаем за един по-добър свят, за различен живот, в който желанията ни се сбъдват.


Промяната е в нас.


Всичко, което ни се случва е отражение на нашия вътрешен свят.


Когато започнем да опознаваме себе си, да откриваме бариерите, които ни пречат, и да ги преодоляваме, ще усетим как с всяка промяна в нас, в нагласата ни, в мислите ни и в навиците ни се променя всичко около нас.


Защото светът е в Нас!


Промяната това сме Ние!

Павлина Тодорова, Хеликон Шумен