Тайните оръжия срещу човечеството

Автор: Пламен Григоров, Росица Тодорова
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател Распер
Брой страници 200
Година на издаване 2012
Корици меки
Език български
Тегло 251 грама
Размери 21.5x14.5
ISBN 9789543450374
Баркод 9789543450374
Категории Научно-популярни издания, Природни и точни науки, Книги

Земетресенеия, наводнения, вулкани, свински и птичи грип, СПИН... Всичко тоа може да ни сполети днес благодарение на могъщите оръжия, с които разполагат някои държави и частни организации. Тази книга е само едно открехване на завесата към тайния арсенал, с който искат да зомбират, контролират, а защо не и да ликвидират човечеството. По-любознателните читатели сигурно са запознати с информациите за така наречеиния проект "Син лъч" на НАСА. Той удивително прилича на записките от "Протоколите на сионските мъдреци". Тук обаче става въпрос вече за подчиняване и контролиране на човечеството с нови технологични средства. С оръжия, които влияят директно върху съзнанието, превръщат ни в марионетки или ни убиват.
Климатичното, тектоничното, биологичното, психотронното и торсионното оръжие са само видимата част от "айсберга", тръгнал срещу човечеството. Новият световен ред предвижда "редуциране" на населението само до един милиард души. Съществуването на оръжията, за които става дума в тази книга, изправят човечеството пред огромна катастрофа. Тези оръжия могат да отключат непознати енергии, които да доведат наистина до края на света. Приказките за края на света и многобройните публикации в тази посока недвусмислено подсказват, че става въпрос за гигантска манипулация.

от Лидия Новакова / дата: 12 мар 2017

Тази книга буквално ме стресира. Бях шокирана от толкова много създадени оръжия, които целят масовото унищожение на човечеството и се питам - на кого е нужно това? Защо олигарсите и тайно управляващите света искат да ни унищожат. За психотронното оръжие и психотронната война бях чела в пресата и в някои от книгите на Распер. Но от "Тайните оръжия срещу човечеството" научих, че съществуват още геофизическо, климатично, психотропно и още цял букет от заплахи срещу нас, хората. Дори вече се говори, че е изобретено и генетично оръжие, което цели да унищожи цели раси или етноси. Нима не съществуват съзидателни направления, с които учени и военни да се занимават!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]