Киноа - суперхраната на бъдещето

Автор: Борислава Илиева

Коментари: 0

Издател Колхида
Брой страници 68
Година на издаване 2011
Корици меки
Език български
Тегло 86 грама
Размери 20x14
ISBN 9789546721501
Баркод 9789546721501
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Киноата с основание наричана суперхрана на бъдещето, е позната още и като "златото на инките". През последните години малките зрънца киноа станаха един от големите символи на здравословното хранене. Тя е изключително богата на белтъчини, въглехидрати и минерали, което провокира специалистите без преувеличение да твърдят, че "на едно стъбло растат заедно яйца, мляко, картофи и хяб+.
Приготвянето на киноа е изключително лесно, а вкусът й е невероятен както в сладък, така и в солен вариант. Киноа можете да поднесете на закуска, в салата, в основно ястие и в десерт, можете да направите дори мляко от киноа. Научете как, като разлистите страниците.
Тази книга е подходяща за любителите на здравословното хранене, но и за хора със забързано ежедневие, които не искат да прекарват дълго време в кухнята, но и не желаят да правят компромиси с вкуса на ястията.

Ключови думи: Вдъхновение за пролет, Голямото четене, Готвим у дома

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]