Добре дошли у дома: Новата Земя

Автор: Стийв Ротър & Групата
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Аратрон
Преводач Цветан Убенов
Брой страници 358
Година на издаване 2012
Корици меки
Език български
Тегло 335 грама
Размери 21x14
ISBN 9789546263766
Баркод 9789546263766
Категории Езотерика. Духовни учения, Книги

Добре дошли в петото измерение. Усещате ли вече процеса на извисяване – както вашето собствено, така и на планетата Земя? Еволюцията на човечеството вече е започнала. Светът, който познавахме, бързо се променя. Животът на нашата планета става все по-непредсказуем, а старите правила вече не действат.
Възхитителните духовни същности, наречени “Групата”, които предават своите послания чрез Стийв Ротър, са тук, за да ни подготвят за това, което е отвъд нашите представи за бъдещето. Според тях промените, които сега се случват, са с много по-големи последици, отколкото можем да си представим. В тази книга Групата ни предлага ключове, с които да разкрием тайните на развитието на нашия потенциал като съ-създатели и да използваме тези сили в нашия живот още сега.
“Добре дошли у дома” включва четири основни раздела:
1. Текущи събития: Космически поглед към мястото, на което се намираме, как сме стигнали дотук и накъде сме се отправили.
2. Новата планета Земя. Новите характеристики на живота в петото измерение и как можем да ги използваме.
3. Въпроси и отговори по различни теми, задавани на Групата по време на семинарите.
4. А оттук нататък накъде? Пригответе се за изненада!

“Забелязвате ли, че животът се променя? Може би и вие усещате, че времето е ускорило своя ход, а духовните правила са подложени на преразглеждане? Питате ли се: “А сега какво?” Ако е така, държите правилната книга в ръцете си! Присъединете се към Стийв и Групата за изпълнени с любов прозрения по време на една от най-великите промени на енергията, на която нашата планета е ставала свидетел.”
Лий Каръл, автор на книгите на Крион

Ключови думи: Всички говорят за ...

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Животът на строителния предприемач Стийв Ротър се променя през 1995 г., когато започва да получава послания от Групата. Той и съпругата му Барбара провеждат семинари и курс по ченълинг и духовно общуване.


Във втората му книга „Добре дошли у Дома – Новата Земя” той продължава да приема и разпространява информацията, която му е съобщена за новата планета Земя и новата реалност. Групата ни запознават с петте традиции на изобилието, а също така дава отговори на въпроси, зададени от участници в семинарите.


Успехът ни на новата планета Земя според Групата е правопропорционален на радостта, която изпитваме в своето ежедневие и ако не сме щастливи да имаме смелостта да направим нов избор и се вслушаме в сърцето си, където ще намерим истината на Любовта.


Групата: „С най-голяма почит ви молим да се отнасяте с уважение едни към други. Подкрепяйте се взаимно и играйте добре заедно.”    

Камелия Петрова, Хеликон Шумен