Нетърпимите граматични грешки

Автор: Весела Кръстева

Коментари: 0

Издател Маре
Брой страници 160
Година на издаване 2011
Корици меки
Език български
Тегло 274 грама
Размери 16x23
ISBN 9789549271928
Баркод 9789549271928
Категории Български език, 12 клас, Учебници

С книгата "Нетърпимите граматични грешки Весала Кръстева продължава поредицата "Уроците на Веси по български език" с: кратка история по основни граматични проблеми, насоки за създаване и редактиране на текстове, тестови задачи, съобразени с изискванията на МОМН.
Помагалото е предназначено за ученици от всички образователни степени, за техните роднини и близки, за учители и журналисти. Книгата удовлетворява изистванията на всички, които се интересуват от езиковата култура, тъй като дава отговор на актуални въпроси от живата речева практика.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Д-р Весела Кръстева е езиковед и преподавател по български език. Завършва българска филология в СУ “Св. Климент Охридски”. От 1995 г. работи като учител по български език и литература. Притежава Първа професионално-квалификационна степен. От 1998 до 2000 година преподава езикова култура в СУ "Св. Климент Охридски", където защитава дисертация за присъждане на научната и образователна степен доктор (2001). От 2009 г. води кандидат-студентски курсове към УНСС. Ръководител е на школа по БЕЛ “Маре”. Носител е на почетното звание “Неофит Рилски”, присъдено от МОМН през 2008 г. Автор е на над 40 учебни помагала и учебници за основното, средното и висшето образование.