Мърчъндайзинг

Автор: Невяна Кръстева
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател Авангард Прима
Брой страници 348
Година на издаване 2013
Корици меки
Език български
Тегло 451 грама
Размери 14.5x20.5
ISBN 9786191602155
Баркод 9786191602155
Категории Маркетинг, реклама и PR, Икономика, Книги

Проф. д-р по икономика Невяна Стефанова Кръстева е член на Американската маркетингова асоциация и на Европейския съвет по мениджмънт. Професор е по маркетинг и международен бизнес в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и в Международно висше бизнес училище. Има издадени монографии, учебници и статии. Специализирала е в Русия, Австрия, Гърция, Дания, Япония, Израел, Унгария и Белгия.
Цел на настоящия учебник е придобиването на разбиране за основните съвременни мърчъндайзингови концепции и принципи - в тяхната сърцевина, а не само на повърхността.
Цялостното съдържание на отделните глави дава възможност за разбиране на естеството на съвременните мърчъндайзингови методи и необходимостта от тяхното приложение; яснота по типовете налични информационни ресурси за различните пазари и възможността да се разберат основните принципи на тяхното приложение в предлагането на стоките на мястото на продажба; да се разбере необходимостта от ясен подбор, адаптация и представяне на стоките на потребителските, бизнес пазарите и на огранизационните пазари. Целите, които се поставят и постигат с настоящия учебник предполагат въпросите и задачите да се усложняват от глава на глава, с оглед постигането на цялостно разбиране и проверка на знанията по изучаваната материя.

от Lora / дата: 11 яну 2014

С удоволствие я чета, много полезна информация.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Доц. Д-р по ик. Невяна Кръстева е члена Американската маркетингова асоциация и на Европейския съвет по мениджмънт. Доцент е по маркетинг и международен бизнес в СУ "Св. Климент Охридски" и в Нов български университет. Има издадени монографии, учебници и статии. Специализирала е в Русия, Австрия, Гърция, Дания, Япония, Израел и Унгария.