Манифестът на един бог

Автор: Стоян Авджиев
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 92

Издател Изток-Запад
Брой страници 180
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 239 грама
Размери 14x21
ISBN 9786191523726
Баркод 9786191523726
Категории Романи и повести. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

В близкото бъдеще човечеството е напълно поробено от глобалните корпорации и техните пионки – безгръбначните политици. Историята сякаш наистина е приключила, а човешкият дух е пречупен навеки. Спасението може да дойде само чрез върховна саможертва – подобно на самотния Божи син, прикован към Кръста.

Самонадеяният младеж Доминик е готов на това – блестящата му научна кариера има само една цел и тя е да промени света, дори и това да означава безкрайно лично страдание и скок в неизвестното. Подготвяйки се внимателно и прецизно години наред, той задейства най-сложния план в човешката история.

Доминик е готов да стане Бог и нищо по-малко, а срещу него работи цялата световна машина на статуквото – политици, военни, полиция, разузнаване... Наглед обречената му борба минава през чудовищни разрушения, безброй жертви и нечувани страдания.

Предопределено ли е точно 2000 години след като живият Бог крачи по земята да се появи още едно всемогъщо същество, което да поведе човечеството към жадуваното спасение...

Стоян Авджиев учи философия в Софийския университет. Живял е в Лондон и Сиатъл, носител е на много академични награди. „Манифестът на един бог“ е неговата дебютна книга.

от Crucible / дата: 03 юни 2014

Сюжета на романа няма да коментирам, тъй като мнението ми по този въпрос е субективно, както и на всеки друг.
Това, което ми направи доста неприятно впечатление обаче, са досадните грешки в правописа. Това не е единственото издателство, при което забелязвам подобно нещо. Не знам дали не могат да си позволят редактори и коректори, или просто икономисват, но не трябва да се заблуждават, че този непрофесионализъм не обижда голяма част от читателите. Все някой трябва да предупреди младите автори, че високопарният изказ и прекомерната употр*** на деепричастия не са белег на оригиналност и интелигентност.

от Уилям Ш. / дата: 19 май 2014

Ти Ричард III да си гледал/чел?Това е най-близкия персонаж до Доминик, като изключим гърбицата.Само той има значение в произведението, играе си с другите както си иска и кефът идва от това да се радваш на проклетията му.Доминик си е повече от проклет, обаче не споделям вижданията за бъдещето, което иска (а най-вероятно и това,което автора желае), затова съм му оставил ниска оценка.

от Славний / дата: 19 май 2014

Свърших я преди около седмица и все още не мога да реша до колко я харесвам.Като сюжет бие на нещо между Железния човек и Гражданинът Кейн.Чета коментарите и действително темпото е прекалено бързо в сравнение с повечето фантастика, която ми е попадала.Сраженията са отлично написани, но всички други герои, с изключение на главния са бездушни пешки.

от Доминишки / дата: 18 май 2014

Какъв Путин,какво славянство,другарю?Героите в книгата нали са американци?

от Сергей / дата: 04 май 2014

И аз го виждам като филм. Пророчески. За Путин, Русия, Православието, Славянското братство, Опълчението срещу Запада, Войната, Победеният Запад и Триумфът на Народната Воля.
Не знам дали авторът е социалист и панславист, но идеите в книгата му са такива.

от Denim / дата: 04 май 2014

Не е нещо оригинално, но пък го виждам като филм.Бих му се зарадвал повече от сегашните кино бози.

от Вяра Маринова / дата: 29 апр 2014

Книгата е страхотна, не разбирам как някой може да не я хареса.

от Разочарована / дата: 27 апр 2014

Много наивна и слабо написана.

от Тюрок / дата: 27 апр 2014

Тези,които питат дали ще има продължение май не са я чели.
Доста се е изхвърлил автора с тия политически виждания.

от Книгарят / дата: 17 апр 2014

Както е казал поета: Ресто! Не струва!
Искаме да четеме за нашите проблеми,
не разни изсмукани от пръстите истории!

от Debil 89 / дата: 15 апр 2014

Прекрасен дебют пълен с много талант и изненади които не спират да изненадват читателя да го омагьосват и да го карат да иска още и още от тази чудесна комиксова антиутопична история за супергерои толкова предпочитана и толкова необичана от българските писатели до момента....

от Фрей Радев / дата: 13 апр 2014

И аз съм се наредил на опашката за продължение...
По-добра книга не съм чел за цялата 2013 година, а беше дълга година!

от Станка Хинкова / дата: 11 апр 2014

Няма ли да има продължение? Моля ви, кажете ми, че ще има! Не може да се продава толкова зле, че да не мислите за продължение... Читателите ще си купят втората част, имайте го в пред вид!

от Йохан Варг / дата: 09 апр 2014

Не е комикс а нещо мн повече! Но, трябва да я прочетете за, да го разберете! Всеки може да коментира без да познава, творчеството на един писател затова се постарайте, поне да сте подготвени!

от Андреа / дата: 09 апр 2014

Става ли само хора, които са се прецакали да дадът 12лв за тази върховна глупост, която е синтез от комикс-екшън сюжети и няма общо с вида на нормален роман да коментират? Също, ако може колегите на автора от Философският факултет да престанат да коментират как романа е "брутален фън" и куп чуждици и не знам с какво Доминик Кейн е по-различен от щампата която налага американското кино? Какво е великото? Каква е иновацията? Става евентуално за комикс- Ок. Интересно е все пак, че автора които ми е връстник и все пак го дава психо-философ подхожда наивно, като 13г. тийнеиджър с интелект на геймър. Съжалявам за разочарованието, което ми причини, но Стояне замисли се, завършил си Софийската Професионална Гимназия по Туризъм и сега учиш в СУ и какво очакваш да измислиш с твоето ежедневие?

от към Клегейн / дата: 09 апр 2014

Как да уважа мнението ти, като си толкова слаб в правописа!
Виж си грешките:
Книгата е мн добра! Който не я оценява ЗАПЕТАЯ значи не му достига сиво вещество! Това е книга ЗАПЕТАЯ която те кара да се замислиш ЗАПЕТАЯ а не ти сдъфВкфВа наготово нещата! От такива книги се нуждаемеНУЖДАЕМ сега!

от Клегейн / дата: 09 апр 2014

Книгата е мн добра! Който не я оценява значи не му достига сиво вещество! Това е книга която те кара да се замислиш а не ти сдъфкфа наготово нещата! От такива книги се нуждаеме сега!

от Ервин Фишер / дата: 08 апр 2014

Гудрийдс не е никакъв критерий, книгата си има реални продажби и реални фенове, многото разнопосочни менния го доказват!

от Детектив от нездраво любопитство / дата: 07 апр 2014

Трогателно. В Гудрийдс, където стоят реални читатели с реалните си личности, книжката е получила 3 оценки от по 3 точки, плюс една от издателите - 4 точки. Нито един блогър не е отразил съществуването й. Обаче тук се разиграва едно анонимно славословене, което... Абе, момче, седни, почети, помисли, поузрей, попиши други неща, не коментари към собственото си книжле, напиши една читава книга и се отпусни.

от Десислава / дата: 07 апр 2014

На мене на нищо не ми напомня. Книгата е велика. Не я омаловажавайте с разни сравнения с комерсялни западняци. Авторът посочва пътя за спасение на човечеството и ако това напомня за нещо, е само Новият завет от Библията.

от Демостен / дата: 03 апр 2014

Напомня ми на Невромансъра на Гибсън. Но по един хубав начин.

от Колко коментара... / дата: 03 апр 2014

Колко може да напише един млад нашенски автор за собствената си книга? И колко тролове, също не чели книгата, които ползват устойчивото словосъчетание "графоманска шашмотевина", могат да си загубят времето да драскат хейтърски коментари?

от Дарина Ной / дата: 03 апр 2014

Страхотна! Не съм срещала толкова оригинална идея откакто излезе Матрицата на братя Лашовски. Трябва да се екранизира, ще се получи велик филм!

от psychiatrist / дата: 02 апр 2014

Диагноза.

от Болшевик / дата: 28 мар 2014

Дали ще си взема и другите книги на този съвременен български гений?
Обязателно. Ще прочета всичко което мога да намеря от него.

от Имуносопресор / дата: 27 мар 2014

Доста сносен кибер пънк с елементи на психофантастика и доста оригинална трактовка на вечните комунистически идеи, но за разлика от партийните централи тук центърът не е в пропагандата, а в живия живот и предизвикателствата, пред които е изправен Доминик и неговото вътрешно изпитание и проклятие. Доста смислена критика на западния модел на обществото, консуматорския капитализъм и най-вече на наивното антинародно бръщолевене на Айн Ранд, с която Стоян Авджиев влиза в задочен спор, който печели по всички параграфи и с максимум брой точки. Бъдещето и светът принадлежат не на отделни личности и индивидуални таланти, а на националните общества, водени от консервативни, традиционни ценности и изправящи солидни прегради пред корупцията и разложението на Запада.

от Доминик / дата: 14 мар 2014

Прекрасен роман.

от К. / дата: 14 мар 2014

Дрън-дрън.

от Крими Бог / дата: 14 мар 2014

Промяната започва с книги като тази. Тази книга може да промени мисленето ни и да ни направи по-добри и по-рационални същества. Прочитът се отразява на читателя като прочит на Достоевски - започваш да се замисляш за социалната цена на всичко, което прави Доминик, и си казваш, че той всъщност е един трагичен и обречен образ. Лесно ли му е да се изправя срещу вътрешните си демони? Лесно ли е да го сравняват със Супермен, а всъщност той да не е дори Питър Паркър? И как се съотнася към Гай Фукс и неговите барутни копнения? Дали любовта ще намери пътя към сърцето му? Защо народите са такива? Не е ли време нациите да отмрат? Космополитизмът правилната пътека ли е?

от Симба / дата: 13 мар 2014

Много добър роман.

от Карлос Кастанеда / дата: 12 мар 2014

Книгата е много дълбока. Тия неща със супергероите са само за тийнейджърите, ама те няма да я разберат. Иска се солиден академичен потенциал, за да разбереш тази книга. Трябва да си чел Шопенхауер, Дерида, Кант , Платон и Кастанеда, да си прекарвал безсънни нощи в расмисли над Махабхарата и Рамаяна и пак не е сигурно, че ще осмислиш и прозреш посланията в "Манифестът на един Бог". Това не е роман, това не е книга, а истинска мъдрост почерпена от извора на човешкото познание.

от йона фери / дата: 09 мар 2014

искам да кажа че книгата е много добра и няма нищо общо с някакву глупави комикси
това е литература автора е писател а не автор на книжки с картинки за малки деца
иска се мислене и мозък да се разберат посланията в романа а не е сдъфкано на готово всичко

от Циклоп / дата: 08 мар 2014

Книгата не съм я чел,тъй като не харесвам българските автори по правило.Критиката ми е насочена към коментарите по-долу,тъй като някой хора видимо не са чели комикси.Те не са някакви празноглави менове и ако решите да отворите нещо добро като Супириър Спайдърмен или Отмъстителите срещу Ексмен,ще се убедите сами.Това,че слабите истории често се екранизират от Холивуд е съвсем друг проблем.

от Стела / дата: 07 мар 2014

Книгата щеше да е трагична ако не беше толкова смешна и нелепа
Не знам кой е по-виновен в случая - младото авторче което си е повярвало или този който го е накарал да си повярва...

от Байчо / дата: 07 мар 2014

поредното авторче, дето само си пише коментарите с надеждата, че книгата му ще бъде забелязана и продаваема. клиширан похват, до болка познат от толкова родни "писатели" тук.

от Доменик Велики / дата: 07 мар 2014

Ей това момче мяра няма. Да изпише 56 коментара за един комиксов персонаж .Бил бог. Че кое му е божественото на един тенекиен идиот, който млати наред? С какво се отличава от Робокоп,
Терминатор, Спайдермен, Х-мен и други празноглави менове?. Че то това не е комикс, то си е видеоигра.Ама скучна. И до болка позната. А сега уважаеми читатели следващият коментар ще ме обори и обясни как не съм разбрал посланието на страшилището,което ще ни освободи от всемирното зло. Де да беше толкова лесно. И така в следващите 56 коментара...

от Ирод / дата: 07 мар 2014

Много се забавлявах,докато я чета.Доминик влиза в списъка с най-култовите герои,които съм срещал!
Бързичко свърши,но определено няма да я забравя скоро.Не ми хареса това,че на вторичните персонажи не е обърнато достатъчно внимание.Преди някой да ме поправи,да,знам защо е така,но малко повече обич към тези изтормозени люде щеше само да облагороди (и одебели) книгата.

от Хомот / дата: 06 мар 2014

От години не се е появявал толкова добър български роман. Личи си колко добър писател е Стоян Авджиев. Не знам дали е роднина на Сашо Авджиев от телевизионното предаване "Добро утро", но е също такъв голям професионалист и ни засипва с мъдрости не от малкия екран, а от малката си книга. Малка не като значение, а като обем.

от До Читател / дата: 06 мар 2014

Ти на това,дето се случва на края спасяване ли му викаш?Искам да видя пример за комиксов ГЕРОЙ,който "спасява" по този начин.

от Читател / дата: 06 мар 2014

Посно плагиятство с комиксови герои, които спасяват света. Не я препоръчвам.

от Шантарам / дата: 05 мар 2014

Не разбирам коментара ви. Без издателствата книги няма да има. Издателите са тези, които създават литературата. Само човек от бранша с конкурентни амбиции може да омаловажава ролята им, защото не се хвали "неговото" издателство, а онова, от чиято конкуренция се страхува. Имаше много талантливи български автори, които пишеха, има ги и сега. Но само "Изток-Запад" им подаде ръка и започна да ги издава редовно, пускайки български книги в много свои поредици, с което направи неоценим принос в съвременната българска литература.

от Кукер Идеологем / дата: 04 мар 2014

Нека се придържаме към коментари по книгата,а не реклама на дадено издателство.За малка по обем книга не се чете бързо,макар и да е увлекателна.Не ми харесва как всички хвалебствия са насочени към сцените на насилие,а не към посланието,което тази книга носи.Интересно ми е как ще се развива историята нататък.

от Зарев / дата: 01 мар 2014

Така е, "Изток-Запад" издават най-доброто във всички жанрове.
Но е трудно да си Бог в България.
Всички им завиждат за успеха.
Но никой друг не посмя да издаде "Манифестът на един Бог".
И сега всички съжаляват за пропуска си.
Което само потвърждава силата и смелостта на издателството.

от Карл Сейгън / дата: 01 мар 2014

Да издаваш българска литература при положение, че го има издателство "Изток-Запад" е смехотворно. Никога няма да достигнеш качеството им. Особено след такава книга като "Манифест на един бог". Пред този дебют бледнеят много български и световни дебюти, роди се автор явление, автор феномен.

от Манифест : / дата: 28 фев 2014

Книгата е много добра.
Написана е пазарно, комерсялно
Следователно няма нужда автора да си пише сам коментари.
Взел е модела от Супермен и го е събрал с В като Вендета, за да спечели и комикс феновете които по принцип мразят книги без картинки
Ако автора иска да пише нещо ще пише книга а не коментари.

от x.y.z. / дата: 28 фев 2014


Господин Богърт, защо не си представите за миг, че авторът не си пише сам коментарите? На българина му дай да умува, да оригиналничи, да се перчи с това, което е чел, което не е чел и което е недочел...Затова е и това пространство тук, за колоритната и мислеща, че е мислеща българска глава. Време е да се съгласите с мен и да благословите този форум, който е достатъчно демократичен,за да дава възможност да се чешат всякакъв вид езици.

от Х.Богърт / дата: 27 фев 2014

Докато българските автори не се научат че трябва да работят над писането си на литература а не над писането си на коментари ще се издават само графомански недоносчета като Манифеста на един бог и Самира 1, 2 и 3.

от Уотсън / дата: 26 фев 2014

Добро умозаключение,Холмс.Не е задължително,тъй като не всеки който коментира (камо ли пък да е прочел книгата) оценява.Съпоставим ли корелацията между рейтинг и коментари на българските автори, винаги получаваме интересни феномени.

от Везувио / дата: 26 фев 2014

Супер е!

от Детектив / дата: 25 фев 2014

Гледам коментарите на тази книга и се чудя. Рейтингът и е 15 - значи 15 души са гласували за нея. А коментарите са над 40. Какъв е изводът? Авторът сам си пише коментарите.

от Горбачов / дата: 24 фев 2014

Тавариш,ако така приемаш образа на работническата класа, то нямаше да има нужда от студена война.На мен повече ми лъха на фашизъм, но Авджиев ясно е писал,че се отдалечава от него.

от Фружин / дата: 24 фев 2014

Тази книга прокарва тесногръди и ограничени марксистки убеждения. Образът на Доминик е персонификация на работническата класа и се опълчва на капиталистическата система. И заглавието е реверанс към Карл Маркс. Неумел опит за прокарване на социалистически и други леви идеи.

от Пинг Понг / дата: 23 фев 2014

Обещаващо изглежда, ще видим колко е амбициозен автора.

от Пейшънс / дата: 23 фев 2014

Гавра от страна на редактора,успях даже да срещна лично име с малка буква (няколкократно),която беше и с различен фонт!

от Гройс Театрал / дата: 23 фев 2014

Много болка има в тази книга. Докато я четох, голяма болка ме боля. Не можеше ли да се поредактира малко преди да се публикува? За къде сте бързали толкова?

от Митра Санктори ;) / дата: 22 фев 2014

Има ли съмнение изобщо?Доминик ще му сцепи гащите на Супермен!

от Ермина / дата: 22 фев 2014

Много болка има в тази книга.Много ярост, но и надежда.Не знам с какво да я сравня, но си заслужаваше.

от Ноби Нобс / дата: 22 фев 2014

Невероятна история! Прочетох я за 5 минути!

от Й.И. / дата: 22 фев 2014

Способностите му са суперсили.
Суперсили на супергерой в антиутопия.
Много по-реалистични и яки от тези на познатия супермен от комиксите.

от И.Й / дата: 22 фев 2014

Господин Джордан,не съм чел книгата още, но ме интересува какви са тези способности на главния герой, че да може да се опре (теоритично) на Супермен?

от Книжна богиня / дата: 22 фев 2014

Уникално добра българска книга!!! Героите са уникално добри!!! Написана като една невероятна история пълна с обрати и завръзки и развръзки и сюжет!!!

от Хал Джордан / дата: 21 фев 2014

Брутален фън, но е имало нужда от още редакция.Чудя се кой ли би победил в двубоя Доминус/Супермен?

от Кола Брьонон / дата: 19 фев 2014

Коментарът е изтрит от администратор.

от Манифестът на един блог / дата: 19 фев 2014

Възхителна книга. Препоръчвам на всички фенове на супергеройте!

от П.Д / дата: 19 фев 2014

Понятието "супергерой" не предполага ужасна тирания.

от Karl Marx / дата: 19 фев 2014

Абе,не е просто книга като книга.Това ми изглежда като първия български опит за създаване на модерен супергерой,за което аплодирам автора.Сюжета беше изключителен и можеше да се усети нещо,което в скоро време не съм срещал в книга-нарочно сложената липса на съспенс.От самото начало е ясно,че Доминик ще мачка наред, но вместо да се чудим и да треперим с него,тази книга ни пуска на един жесток power trip.

от С.В. / дата: 19 фев 2014

И аз нямам забележки към книгата. Книга като книга. Но за обема й наистина съм съгласен. Има проблем с този обем. И с оформлението. Чудя се как е могло да бъде допуснато това. Няма ли отговорни лица? Преди пишехме писма до издателство "Народна култура", например, и ни благодаряха за отзивите, изпращаха ни безплатни книги като подарък и обнародваха писмата ни в тогавашните вестници. Сега е пълна слободия. Издателствата се превърнаха в печатници. Няма я личността на редактора - на водещия редактор, на техническия редактор, на художествения редактор, на научния консултант, на рецензента... А това не са хубави признаци, защото книгоиздаването е сериозно и отговорно дело, възпитава младежта и способствува за оформянето на правилните възгледи в обществото.

от Мисионер Хамалин / дата: 18 фев 2014

Айде пак с народната омраза.Като по рефлекс реагират всички с тая завист.Единствен упрек имам към тази книга и това е обемът й,като изключим ли това е много добре.Иначе наистина може да се каже,че прилича малко на сценарий.Холивуд така и така му се свършиха идеите.Coming soon... :) :)

от Дру Питърсън / дата: 17 фев 2014

С тази очевадна липса на предварителна работа по текста изданието все едно е самиздат. Къде е редакторът, къде е коректорът?
Или издателството толкова е закъсало, че отпечатва всеки изпратен му ръкопис?

от Watcher / дата: 17 фев 2014

Смела селекция. Одобрявам.

от Cassi / дата: 16 фев 2014

Странна е,все едно четеш сценарий за филм,а не книга.

от Китайчето Сю / дата: 16 фев 2014

Даже ръкопис не е, а чернова.

от Венелина / дата: 15 фев 2014

Това е ръкопис, а не книга.

от Maleficence / дата: 15 фев 2014

Стига сте флеймили!Превърнахте комент секцията в селско средище!

от Комбайнеро / дата: 15 фев 2014

За дебют си е супер.От български автор повече не мога да желая.Има оригинални наченки в нея,но ми напомня малко на зла версия на Железния човек.Бойните сцени са размазвация и компенсират тежичките моменти.

от graziela / дата: 15 фев 2014

Пълен боклук! Жaлко зa изхaбенaтa хaртия.

от Диво сърце / дата: 15 фев 2014

Купих си книгата на премиерата, изчетох я още същата вечер.
Какво да кажа?
Става, но не е нищо особено.
Много такива романи съм чела.
Който я намира за оригинална, просто не е чел достатъчно.

от В. Михов / дата: 15 фев 2014

Прекалено е кратка. Не са развити идеите. Има попадения, но има и тотални тъпизми. Личи си наивитета и липсата на опит. Ако бе случил на свестен редактор, който да му каже как да преработи добрия ръкопис и да го превърне в още по-добра книга, щяха да се получат нещата. Но не са се получили.

от Br / дата: 15 фев 2014

Анотацията ми звучи обещаващо, определено предполага интересна книга, но и зависи как е написана.

от Флойдибъл / дата: 14 фев 2014

Днеска на сайта,но не всички пазаруват онлайн само,а и книжката е кратка и всеки си чете с негова скорост.Ако ми плащаха,щях да се изкажа и по-ласкаво,затова чакам оферти. ;)

от Графоман Читател / дата: 14 фев 2014

Кога прочетахте книгата ,че се изказвате за нея ?. Та тя днес се
появи в сайта. Евтин пиар. Ама не работи.

от Raiseit / дата: 14 фев 2014

"В близкото бъдеще човечеството е напълно поробено от глобалните корпорации и техните пионки – безгръбначните политици. "-звучи ми като обстановката днес в държавата

от Флойдибъл / дата: 14 фев 2014

Потенциал ли?Почти я свърших вече и не потенциал,ами направо си е завършен автор.Пише емоционално,затова не звучи като останалите и преминеш ли първите няколко глави,изпълнението на сложния план е супер добре изпипано.Ясно е,че ще го мразят,защото книгата не е за всеки.Определено личи,че е млад,но пък и блъскан с хъс.Идеите са супер,а Доминик го номинирам за президент догодина! :)

от Гравитис Рейнбоу / дата: 14 фев 2014

Не хулете прибързано автора! Момчето толкова може, още няма житейски опит, съвсем младо е. Не го критикувайте твърде остро, да не му прекършите крилата и да спре да пише, защото има потенциал. Не е виновен автора, че някой го е подлъгал да издаде първата си книга - всеки творец иска да бъде издаван, но тука се намесва ролята на ментора, на критика, на редактора, на мъдрия издател, който трябва да прецени кога и как да покаже този автор на света. Книгата е наивна и глупава, прилича на план конспект, много неща е искало да каже момчето и накрая се е загубило между всичките тия работи, но ако продължи да чете, да пише и да се развива след няколко години може да израсне до сериозен писател.

от Еребор / дата: 14 фев 2014

Май,май ще се чете!

от Демир / дата: 14 фев 2014

Много помпозна тая корица бе!

от Пишман / дата: 14 фев 2014

Нещо изглежда не сте разбрал,господин Бенини.Тази книга носи логото на "Магика",не "Гравитация".А да изключите бозавите книги, които споменахте от некадърни автори и лоша селекция е смехотворно.Не съм поръчал книгата още,но тоя хейт,който генерира сто процента ще ви разбие тесния кръг. ;)

от Роберто Бенини / дата: 14 фев 2014

Толкова е рядък шедьовърът ви, Дани, че е истинско рядко щастие.
Нито една от книгите в "Гравитация" не струва... с изключение на "От Космоса с любов" и "Ана".
Не знам каква е причината - лош подбор, некадърни автори, шуробаджанашки сметки... но е факт. По книгите се прехласват само хора, свързани по някакъв начин с поредицата. Извън тесния им кръг продукцията си остава неизвестна и незначителна.

от Дани / дата: 14 фев 2014

Първо вземете я прочетете,после се правете на запознати.Книгата е рядък шедьовър в днешно време!Взех я на премиерата и я пресуших наведнъж!

от Don Ros / дата: 14 фев 2014

Абе, разбирачи, не може всяка книга да е шедьовър. Прехласвате се пред разни американски бози, а не давате никакъв шанс на българските автори. За да има качество, първо трябва да има количество - толкова ли не сте наясно с тази всеобща закономерност?

от Don Dragon / дата: 14 фев 2014

Някой иска да откаже българите от българската литература...

от Роси / дата: 14 фев 2014

Поредната графоманска шашмотевина. Докога ще се издават нищописачи?

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]