Дълбоко в деколтето

Автор: Ружа Лазарова

Коментари: 12

Издател Сиела
Брой страници 164
Година на издаване 2014
Корици меки
Език български
Тегло 220 грама
Размери 14x21
ISBN 9789542814849
Баркод 9789542814849
Категории Романи и повести. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Eдна позната история, разказана след 15 години по нов начин.

Казват се Жул и Жан и заемат длъжността наблюдатели в голямата консултантска фирма В&В. Заплащането им е мизерно, но са щастливи, защото се обичат. Хомосексуалисти ли са? Не, това са лявата и дясната гърда на Мюриел, млада амбициозна провинциалистка, чиято мечта е да покори Париж. Там среща Филип, романтичен лузър, който ще кръсти гърдите и...

Чувствен, пневматичен, сладострастен, добре овладян, романът ни харесва по две причини: едноврменно злободневен и универсален, покъртителен разказ за любовта и смъртта.

от Автор / дата: 26 май 2014Не е коректно да се правят подобни обобщения за българските автори, нито за които и да било автори. Всеки автор представлява себе си и своето отношение към читателите, за които е предназначена конкретната книга.Авторството е конкретното правоотношение между конкретна книга и нейния създател. Българските автори не следва да носят солидарна отговорност, затова че конкретна книга не е приета добре от българските читатели, нито пък имат право да се чувстват горди, затова че конкретна книга се е наложила успешно на българския пазар. И успеха и неуспеха на дадена книга би следвало да се отнасят само и единствено към конкретния автор. Такова индивидуално, а не колективно отношение от страна на читателите към авторите и техните книги би било справедливо. Защото и авторите, дори и да се български автори, са хора и те също се нуждаят от човешка справедливост

от Knigosvyat / дата: 15 май 2014

Тази книга ме отврати от българските автори и книги.

от Кирил / дата: 14 май 2014

Корицата е най-малкият проблем в случая, макар той да е опаковката на всяка една книга. По-претеснително е нейното съдържание. Изключително слаб текст на повествование и тромаво описание на всичко онова, което се случва в него. Жалко. Дадох си парите на вятъра.

от Xp. / дата: 13 май 2014

Корицата не е толкова противна, нито начина на излагане на сюжета. Противен е самият процес на плагиатстване, който по незнайни причини е решила да прегърне авторката. Ненужно никому и нелепо решение.

от Тр. / дата: 09 май 2014

слаба скучна и безсмислена книга
очаквах повече от ружа лазарова след нейния мавзолей който нареждам сред най-силните български книги на прехода
тук си личи явното желание на авторката да оригиналничи за сметка на художествените достойнства на текста си
личи си и некомпетентна подготвителна работа по текста
на графомани и хора с ниски претенции може и да се понрави, но на истинските читатели с естетичеси критерии не
и корицата е противна и кичозна

от Номер 6, / дата: 08 май 2014

Не вярвам да са ти нанесли жесток побой да купуваш нещо, което не ти харесва.

от ? / дата: 08 май 2014

Номер 4 и 5, няма ли да се сетиш още нещо? Щото си помислих, че може да изплющи в умната ти глава фактът, че и картофите, макар да ги продават на кило, рискуваме да купим такива, които отвътре са поостарели и загнили. Ама де толкоз акъл...

от Сега се сетих / дата: 08 май 2014

Освен, Читателска групо, ако се казвате Жаклин и искате да натъртите колко по-изгодно е човек да си купи един Панкол. :-)

от Драга Читателска групо, / дата: 08 май 2014

Купете си вестник. Той струва между 40 стотинки и 1 лев.

Книгите не са картофи, за да се мерят на кило.

от Читателска група / дата: 28 апр 2014

Тази книга буди недоумение освен с отблъскващата си корица, също така и с необосновано високата си цена от 12 лева,при положение че съдържа само 164 страници. Това, че авторката пише на френски и се налага превод на български не е аргумент в подкрепа на високата цена. Френската писателка Катрин Панкол също пише на френски и се превежда на български, но световният й бестселър "Жълтите очи на крокодила" от който са продадени само във Франция над 1 000 000 екземпляра е с българска цена от 14 лева, при положение, че Панкол е написала и съответно са преведени на български цели 430 страници. Сравнението показва сериозно неуважение към читателите от страна на екипа, който е работил по създаването на книгата.

от Деян Недев / дата: 24 апр 2014

Това новия псевдоним на търговищската графоманка Лора Лазар ли е?
Ако е така, пропускам, по-бездарни книги от тези на Лора Лазар не съм чела от 25 години!

от Живка Удихарелсън / дата: 22 апр 2014

Колко са изпаднали издателите да правят такива корици за да привлекат вниманието на широките народни маси... Толкова ли не можаха да измислят нещо издържано естетически и не свързано с физиологични анатомични подробности?

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Ружа Лазарова: Родена съм през 1968 г. в София. По времето на бурните ми студентски години научавам как се пие ракия в \"Яйцето\", как се правят нощни къпания в Равда и се запознавам с виновниците за излизането на тази книга в България. Публикувам разказчета в студентски издания. Заминавам за Париж през 1991 г., където живея до ден днешен. Следват три години учение в престижни университети (Institit de Sciences Politiques) и след още няколко години професионално лутане най-сетне се осмелявам да пиша на френски. През 1998 г. излиза първият ми роман \"На върха на езика\", в малко издателство (Editions 00h00.com). През 2000 г. излиза вторият роман - \"Кръстосани сърца\", във \"Фламарион\". Той се радва на известна публичност. Доста вестници, списания и дори телевизии (ТF1 и две кабелни - LCL, Paris Premiere) говорят за мен и романа. Даже ме наградиха с наградата на един женски уебсайт news-fam.com. Това не е толкова важно, но бе много приятно и доходоносно.

снимка: Корин Марио