Рай II част: Вратите

Автор: Радослав Гизгинджиев

Коментари: 7

Издател Фабрика-за-книги
Брой страници 434
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 553 грама
Размери 14x21
ISBN 9786197198201
Баркод 9786197198201
Категории Романи и повести. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Втората част от трилогията "Рай" - "Вратите" - е смела покана към читателите да влязат в огъня; да загребат с шепи жар и да изгорят в магията на разтърсваща история, вдъхновена от реални исторически събития. Пепел, Кръв и Пеперуди. Любов, която преминава през животитие и ни застига. Книга, която нито утолява жаждата, нито стопля сърцето - това е история, която може да ви удави и изпепели.

от Красимира Ангелова / дата: 28 юни 2015

Трилогията "РАЙ" е такава,че властно навлиза в съзнанието на читателя и не може да бъде забравена.Тя е изумителна грабва те и те разтърства още от първите редове,тя е нещо повече-нещо,което е живо!Всеки от нас е имал такива необичайни преживявания,подобни на описаните,дошли сякаш за да потвърдят тяхната реалност.Вярвам че е докоснала и въздеиствала на много хора,защото е необикновенна книга,а книга в която автора е положил душата си!

от Мира / дата: 22 юни 2015

Най-докосващите книги, които съм чела...трилогията!

от Диана Минчева / дата: 18 юни 2015

Нищо по- прекрасно и дълбоко разтърсващо не съм чела напоследък! Поклон пред таланта на Радослав Гизгинджиев!!!

от Мина Лазарова / дата: 18 юни 2015

Книгата е изключително увлекателна. Стилът на писане на автора е брилянтен. Изцяло бях погълната от историята и мистиката. Съжалих когато стигнах до последната страница, искаше ми се историята да продължава.

от Мина Лазарова / дата: 18 юни 2015

Книгата е изключително увлекателна. Стилът на писане на автора е брилянтен. Изцяло бях погълната от историята и мистиката. Съжалих когато стигнах до последната страница, искаше ми се историята да продължава.

от Станислав Бойчев / дата: 18 юни 2015

Започнах поредицата с леко подозрение, защото не харесвам българските писатели или поне това, което пишат те. Това се промени - тези книги и сюжетите в тях са на световно ниво като драматургия. Има всичко - огън, страст, пътуване, връзката ни с другите - непознатите. Истинско приключение е цялата трилогия - както любимите ми филми, които ме оставят без дъх - така беше и с поредицата на РАЙ! Българският читател задължително трябва да отворе тази трилогия!!!

от Борислава Вълчева / дата: 18 юни 2015

Както първата книга от трилогията "Рай", "Рай II: Вратите" не се чете, тя се диша. Думите в нея не са просто думи, а искри, разпалени в свръх сетивността на душата. След тях смисълът изкристализира в едно удивително, дълбоко и остро усещане за истинност, за близост и сродство. Мистика, взиране отвъд повърхността на обикновеното, нагазване в най-дълбокото на човешката същност, преплетени в огнената траектория на Съдбите на героите - това няма как да не въздейства, да провокира, да оставя у читателя чувството, че Животът, Любовта, Пътят, Търсенето имат много по-дълбоки измерения от това, което е на повърхността. Отваряйки Вратите, прекосявайки страха, всеки от нас може да открие онова, което му липсва, да създаде за себе си и другите една различна реалност, да се прероди в огъня на осъзнатата болка и да бъде ако не по-силен, то по-малко ограбен...

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]