Алилуя за Втората земя

Автор: Артър Ленгли

Коментари: 0

Издател Асоциация-Ирина
Брой страници 206
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 228 грама
Размери 13x20
ISBN 9789549192254
Баркод 9789549192254
Категории Фантастика, фентъзи. Хорър, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Книги

Помня някои от уроците на Артър Ленгли в предишните му книги, защото за мен книгите му са Уроци.
"Получаваш каквото си дал и само толкова", ни казва Ленгли в "Коридорът на огледалото". Историята на Пътувача между изгрева и залеза, на Ула и на Дракона, на Пеперудения Олаф, на Шивача, на Часовниковите хора, на крал Ая и синовете му Енке и Енлил се случват точно на този принцип. И дори страшната и всемогъща Огнеока Тара в края на краищата му се подчинява.

И новата книга "Алилуя за Втората Земя" на Артър Ленгли е населена с толкова велики и важни принципи, че четенето на един дъх сякаш не стига, за да ги обозре читателят. В това е и откривателството, и искреността, и предизвикателството, и дълбокият смисъл на тази книга.

Тя е философски отговор какво е нашият свят - Земята. "Всеки знае, че Земята е направена, за да бъде наказателен батальон за душите", пише Ленгли. "И котел. Отпратените тук, поради някакви съображения вечно вряха в казана на преражданията, поживяваха, умираха, рециклираха се и се появяваха в нови тела. Всеки следващ път се очакваше да бродират с цветни конци върху канавата на преминалото картините и на новия опит - извисяване, както му викаха някои на Земята. В тази именно връзка замисълът за Земята като Ад и наказателно място предоставяше милиони възможности за бой, кълцане на глави, предателства и хрумвания на всяка оплескана в кал до ушите душа. Но тъкмо като Ад и наказателен батальон, Земята всъщност бе просторното място, в което свободата си пърхаше като пеперуда."

Ключови думи: Голямото четене

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg

Артър Ленгли- псевдоним на Петя Димитрова повече от 20 години изследва парапсихологическите феномени.
Автор на 19 езотерични книги, между които: \"СВРЪХСВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО\", \"ПСИХОТРОННАТА ВОЙНА\", \"НЛО-ИНТЕРВЮ\", \"ПРИЗРАЦИТЕ ОТ АЛДЕБАРАН\", \"КОНТРАУДАР\", \"ТИ СТАВАШ НЕУЯЗВИМ\", \"ПОСЕТИТЕЛИ ОТ ОТВЪДНОТО\", \"АРМАГЕДОН\", \"КОД: МАГИЯ\".
Главен редактор на излизащия 10 години вестник и списание \"СВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО\", автор и сценарист на многобройни телевизонни предавания и документални филми. Създател на първия езотеричен вестник в България \"ПСИХОТРОНИКА\".
Тя свързва уникалните ценности на мистичните и окултни дисциплини с по-нататъшното развитие на цивилизацията.
Новата й книга \"КОД: МАГИЯ\" е обобщение на феноменалните качества на самата авторка, чиито консултации търсят широк кръг от хора в страната и света.
Книгата запознава с всички парапсихологически техники за въздействие и е построена на принципа: въпроси, отговори, симптоми – действия.
Пътеводител в сложния свят, управляващ ни невидимо.
Можете да изследвате сами симптомите, които ви тревожат и съветвайки се с книгата да си помогнете сами. Ще придобиете нови, неподозирани възможности и духовни техники, които в много случаи могат да спасят здравето и живота ви.
\"КОД: МАГИЯ\" е четиво за всеки, който е усетил необходимост да навлезе в личното си пространство.
Там го очакват чародеи и послания лично за него, очакват го ключовете към вътрешната сила, за които е подозирал, но на които се натъква едва сега.