Жива и мъртва храна

Автор: Александър Кородецки

Коментари: 0

Издател Хомо-Футурус
Преводач Мария Василева
Брой страници 232
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 280 грама
Размери 14x20
ISBN 9786197047738
Баркод 9786197047738
Категории Лечебно хранене. Гладуване, Медицина за всеки, Книги

Запознахте се с различни методи за прочистване и лечение с помощта на хранителни продукти, също така научихте за някои системи за лечение на заболявания на храносмилателната система. Оказва се, че в нашите ръце е източникът на витамини и целебни вещества. Просто трябва да умеем даги виждаме и да знаем какдаги използваме. В това ви помогнаха народните лечители и учените фитотерапевти - Генадий Малахов, БорисБолотов, Генадий Гарбузов, Глеб и Лариса Погожеви и вашиятпокорен слуга. Помнете главните правила на здравлословното хранене:яжте судоволствие и само тези продукти, които растат във вашата местност и в съответното време на годината. Никога не преяждайте! Вслушвайте се ворганизма си и в нашите съвети. Те са помогнали на стотици хиляди като вас. Значи и на вас ще помогнат. Нашата земя е богата на плодове, зеленчуци, зелени треви, билки. А това е солта на живота.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg