Как да възстановим увредените си органи

Автор: Росица Тодорова
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 8

Издател Распер
Брой страници 88
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 124 грама
Размери 14x21
ISBN 9789543450893
Баркод 9789543450893
Категории Практическа и алтернативна медицина. Още..., Медицина за всеки, Книги

Днес милиони хора по света чакат за трансплантация на различни органи - сърце, бъбреци, черен и бял дроб. Още повече са тези, които са на хемодиализа. И лекари, и пациенти са убедени, че това е единственият начин да останат живи. Но дали това е така? Можем ли да възстановим (регенерираме) заболелия орган, без да го заменяме с друг? Все повече лекари и учени отговарят на този въпрос с ДА. Но как да стане това? Отговорът на този въпрос ще намерите в тази книга.
Тук е събран опита на трима големи учени, които са категорични, че увредените човешки органи могат успешно да бъдат възстановени. Това са Борис Болотов, Андрей Левшинов и Юрий Гущо.
Оказва се, че възможностите на човешкия организъм са уникални и на практика неизчерпаеми. Достатъчно е да използваме силата на ума си и опита на големите учени и лекари, за да разберем, че всеки орган може да бъде възстановен, а ние да се радваме на крепко здраве и дълъг живот.

Ключови думи: Вдъхновение за пролет

от Мони / дата: 07 авг 2017

Книгата е за хартиени отпадъци !

от Петър Попов / дата: 07 авг 2017

Аз съм фен на д-р Емилова и Л. Ковачева; по една телевизия преди няколко дни слушах интервю с д-р Емилова, която е последователка на лечебното гладуване на Лидия Ковачева. В книгата научих, че чрез гладуване в организма се образуват стволови клетки, които помагат във възстановяването вече на увредени органи. Д-р Емилова не разкри точно какъв е механизмът на действието върху организма на гладуването, но смятам, че е точно този - образуването на стволови клетки. За съжаление медицината още не се е произнесла твърдо за тях; освен това с напредването на възрастта процесът на формирането им спада. В книгата Как да възстановим... този процес е описан подробно.
Коментарът е редактиран от администратор.

от Григор Мерджанов / дата: 10 апр 2017

Имам интерес към т.нар. стволови клетки. В тази книга открих информация за тях. Това са клетки, които организмът изработва, когато има необходимост някой орган да се възстанови. Те могат да изпълняват ролята на различни видове клетки - чернодробни, белодробни, бъбречни, нервни и др. В книгата са посочени методики, чрез които организмът може да бъде стимулиран да изработва тези чудни клетки - йога и гладуване. Имам необходимост да прочета още материали за стволовите клетки. Помня, че в Русия неколцина актьори, водещи, певци и шоумени починаха, след като си инжектираха стволови клетки. Но вероятно това бяха ембрионални клетки от абортиран материал.

от Сия Маринова / дата: 10 мар 2017

Онова, което прочетох в тази книга на распер, буквално ме шокира. Научих, че с помощта на гладуване, йога, пречистване и др. методики организмът може да регенерира увредените си органи. Не съм привърженик на йогата, но ще пробвам с гладуване - 24-часово, да подобря функционирането на черния си дроб. Според мен авторът е пропуснал една много важна методика - духовните практики. Изчела съм много литература по въпроса и смятам, че те също могат да помогнат организмът да се справи с болните органи.

от Недим Ферхадов / дата: 21 дек 2016

Отдавна практикувам гладолечение и успях да нормализирам сърдечната и бъбречната си дейност. В тази книга на распер има много ценни рецепти по този въпрос. Йогата е все още далеч от мене, но се надявам един ден и в нея да навляза и започна да я практикувам. отнасям се скептично към т.нар. стволови клетки, но ще се запознавам с още материали за тях. Книгата е добра и и струва да се прочете.

от Стоянка Димитрова / дата: 06 окт 2016

Тезите в книгата са много интересни, при това са и убедителни. Метода на гладуването като начин за възстановяване на здравето съм го изпитала на гърба си. Само с един ден гладуване успях да изхвърля уратни песъчинки от бъбреците си. За йогата не съм подготвена, трябва да изчета куп литература и може да се запиша за някой курс. Познавам и дълбоката медитация и релаксация, които ми дават тонус и енергия в ежедневието. Препоръчвам на читатели тази книга. Нека да помогне на хората, които имат нужда.

от Еркан Емилов / дата: 16 сеп 2016

Тази книга ми даде надежда, че мога напълно да оздравея. Стана ми ясна методиката на регенерирането на стволови клетки и за пореден път се възхищавам на огромните възможности на човешкия организъм за самолечение. Практикувам 24-часово гладуване веднъж в седмицата и се чувствам добре. Мисля, че си заслужава всеки читател да има тази книга в библиотеката си.

от Иванова / дата: 11 апр 2016

От книгата, която си купих от Коледния базар на книгата в НДК, миналата година, научих как могат да се регенерират увредените органи. Методиките не са трудни, стига да сме упорити в прилагането им. Гладът ми е по-близък, от йогата и разните там дихателни практики.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]