Враг пред портата

Автор: Невяна Кръстева
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Авангард Прима
Брой страници 332
Година на издаване 2015
Корици меки
Език български
Тегло 733 грама
Размери 15x20
ISBN 9786191605644
Баркод 9786191605644
Категории Маркетинг, реклама и PR, Икономика, Книги

Книгата "Враг пред портата" - анализ и оценка на влиянието на политическата среда върху маркетинга в туризма" се появява след разрастването на конфликтите в Сирия и между Украйна и Русия - две събития, които слагат траен отпечатък и върху българската икономика.
Повечето изследвания на влиянието на политическите събития върху конкретни икономически процеси описват само минали събития, връщането към които е практически невъзможно. Социално-политическата система е изключително инерционна, но и адаптивна. Това определя обкръжаващата среда в маркетинга, особено в областта на туризма, понастоящем като неустойчива политическа неопределеност със слабо прогнозируеми дълбочинни и негативни последствия.
Целите на изследването са:
1. Да се разкрият формите и направленията за анализ и оценка на влиянието на политическата обкръжаваща среда върху маркетинговите стратегии и по-специално в туристическия бизнес.
2. Да се обоснове значението на важни съвременни подходи за преодоляване на последствията на въздействието на политическите фактори и рискове върху маркетинга в туризма и да се предложат методически разработки за практическата им реализация.

Ключови думи: Вдъхновение за пролет

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Доц. Д-р по ик. Невяна Кръстева е члена Американската маркетингова асоциация и на Европейския съвет по мениджмънт. Доцент е по маркетинг и международен бизнес в СУ "Св. Климент Охридски" и в Нов български университет. Има издадени монографии, учебници и статии. Специализирала е в Русия, Австрия, Гърция, Дания, Япония, Израел и Унгария.