Новите зомби

Автор: Пламен Григоров
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 15

Издател Распер
Брой страници 136
Година на издаване 2016
Корици меки
Език български
Тегло 246 грама
Размери 14x21
ISBN 9789543451098
Баркод 9789543451098
Категории Научно-популярни издания, Природни и точни науки, Книги

Все по-често съвременният човек си задава въпроса: "Зомбират ли ни?" Все по-много стават хората от всички държави по света, които твърдят, че върху тях се оказва психотронно или друг тип психическо въздействие. Какво става? Полудяваме ли, или срещу човечеството се води една от най-мръсните, най-коварните и най-подли войни? Войната, чиято цел е да превърне човека в марионетка, в биоробот, в зомб, който трябва да изпълнява волята на новите-стари господари...
Защо сме все по-злобни и все по-агресивни един към друг? Защо доброто в нас отстъпва място на депресията и страха? Да зомбираш някого, означава да го откъснеш от неговата същност, от неговата природа. Означава да го превърнеш в друг човек, който реално не разполага със себе си и не може да се контролира.

от Желю Георгиев / дата: 27 апр 2017

Проучихме излетите в отровна форма "мнения" срещу издателство РАСПЕР и установихме, че всичките те са писани от един и същи субект, вероятно конкурентно издателство или от токсично лице, което ненавижда някого от издателите или завижда на стремежа му да издава полезни за хората книги. Този форум не е място, на което неграмотни, необразовани и направо с болна психика индивиди да дават израз на убогия си вътрешен свят.

от Сийка Недева / дата: 19 мар 2017

Прочетох писаното в този форум за тази книга и се ядосах. Вероятно по-правилно от граматическа гледна точка е да се каже - зомбита, но това не обезценява съдържанието й. Събран е толкова много материал, при това документален, за опити с хора, че не е възможно да се пренебрегне. Такъв тип книги плашат, но е по-добре човек да е информиран, отколкото неподготвен за този нов вид война срещу него. Дано целият този ужас със зомбирането да се отложи във времето, но като гледам хората около себе си, се отчайвам - действително българинът днес е зомбиран и лишен от възможността да се съпротивява. Хубаво би било да имаме тази книга в библиотеката си.

от Мая Семерджиева / дата: 11 мар 2017

Прочетох книгата на един дъх, но не я препоръчвам на хора със слаби нерви. Ако всичкото, което е написано в книгата - с тези ужасни методи за тормоз и зомбиране на човека, е вярно, не зная защо трябва да живеем, спасението ни е невъзможно. Засега се успокоявам само от факта, че това въздействие засяга само психически нездравите хора, но не е изключено един ден - главните зомбиращи оператори да подхванат и нормалните. Не зная дали да пожелая на читателя приятно четене.

от Кольо Ненков / дата: 26 ное 2016

Тази книга наистина не е за всеки - каквото е подзаглавието й, особено за хора със слаби нерви. Дори аз, който се смятам за силен човек, бях шашардисан от историите и методиките за зомбиране и манипулиране на хората. Много ми се иска те да са измислица или поне преувеличение, защото може всички един ден да се превърнем в жертви на психотронната война.

от Милен Дервишев / дата: 03 ное 2016

Купих тази книга заради един млад мъж - на около 30 години, интелигентен, реализиран отлично в професията, абсолютно адекватен от психологическа гледна точка, който твърди, че "някой го облъчва". не можех да разбера за какво ми говори и реших да се запозная с това т.нар. психотронно оръжие. Изчетох всичко по въпроса от това издателсво, купих и най-новата им книга за зомбите. Още не мога да дойда на себе си. Нима е възможно да съществува такъв фашистки метод за невидимо убиване?!

от John Doe / дата: 30 окт 2016

Миляна, всъщност ти си смешната и неграмотната :D

от Миляна Иванова / дата: 27 окт 2016

До коментар 3! Bee Hive. Не се опитвайте да разсъждавате на езиковедски теми, щото ставате смешен! Научете се да четете българската граматика - зомб и зомбита са дублети! Така че е допустима и едната, и другата дума! само неграмотници по тези форуми!

от Мариян Костадинов / дата: 26 окт 2016

Книгата много ми хареса. Прочел съм много материали по темата за зомбирането - от съживяването на трупове в африканските племена до психотронните генератори и методите за психотронна обработка, отработвани в САЩ, Съветския съюз и Русия, в списание Командос и книгите на това издателство съм чел и за българския проект. Вероятно тези опити са правени и може би и днес ги правят специалните служби и частни компании. Изчезването на хора може би е свързано с това, че ги превръщат в опитни зайчета. Но едва ли има по-големи зомбиращи и манипулатори от днешните електронни и печатни медии, както и от рекламните клипове и затова пише и в книгата. Препоръчвам я на всеки читател, който иска да обогати знанията си.

от Пол / дата: 24 окт 2016

Вие още ли се съмнявате в съществуването на психотронното оръжие?. В СССР е започнала разработката му още в началото на 20 те години. Тествали са го направо върху хора от различни съсловия, както и в ГУЛАК. Така, че не се шокирайте от книгата. В САЩ също се работи и то доста по този въпрос - за справка Ирак, предаването на армията на Садам, апаратурата в Аляска итн..

от trustno1 / дата: 16 окт 2016

Коментарът е изтрит от администратор.

от be / дата: 16 окт 2016

Тrustno1, не съм изненадан - това е изключително типично.
Коментарът е редактиран от администратор.

от trustno1 / дата: 14 окт 2016

Bee Hive, не мога да коментирам книгата, но на мен тези коментари ми изглеждат като писани от един и същи човек. Забелязал съм го това и по разни други книги с подобни спорни тематика.

от Bee Hive / дата: 14 окт 2016

Хаха, какви сте необразовани и суеверни циркаджии, не е истина просто. :) Освен, че съдържанието, идеите и темата на книгата са откровено малоумни, очевидно авторът е и скандално неграмотен - думата "зомби" е в ед. ч., а думата "зомб" не съществува в българския език... и в който и да е друг език всъщност. За да звучи коректно заглавието, би следвало да е "Новите зомбита"... Резил след резила сте, ей!

от Мария Механджийска / дата: 13 окт 2016

Тази книга може да изкара читателя от равновесие. Нима е възможно да съществуват такива методи за убиване - апарати, които излъчват ултразвук и инфразвук, които влизат в резонанс с вълните на органите - например мозъка, сърцето и др., които могат да ликвидират човека. Прилича на фашизъм... До такава степен да се извратят човешкото мислене и действия. Вероятно разказите на облъчените, описани в книгата, са реални. В България преди няколко години се появи информация за хората от цял облъчен блок и един професор, който говореше също, че е облъчен. Зная, че специалните служби имат различни методики за изтезание... Читателят трябва да познава този въпрос.

от Григор Дамянов / дата: 09 окт 2016

От десетилетия наред се интересувам от психотронното оръжие. Проследих всичките книги на Распер по тази проблематика. И най-много ме шокира "Свръхчовекът от подземната академия на КГБ". Умът ми не иска да побере факта с чипирането на хората, облъчването им с психотронни апарати и възможността да бъдат управлявани, т.е. превърнати в послушни марионетки. В момента чета "Новите зомби" и отново същото чувство - на шок и ужас. Разказани са много истории на жертви на това оръжие. Задавам си въпроса - възможно ли е специалните служби да изпробват психотронни методи върху обикновените хора? Вероятно, след като прочета книгата, ще имам още въпроси, които при удобен случай ще задам на издателите.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]