ДНК на корпоративния гражданин

Автор: Вилиана-Мария Николова
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 1

Издател Болид инс
Брой страници 272
Година на издаване 2016
Корици меки
Език български
Тегло 353 грама
Размери 14x21
ISBN 9789543941988
Баркод 9789543941988
Категории Маркетинг, реклама и PR, Икономика, Книги

Какво означава да си корпоративен гражданин днес? Каква е еволюцията на това понятие във времето? Какви принципи следва да възприеме и на какви стандарти трябва да отговаря една компания, за да бъде считана за корпоративен гражданин? Какво печели тя от възприемането и следването на неговите ценности и изисквания? Това са някои от основните въпроси, отговор на които читателят ще намери на страницата на тази книга.

"ДНК на корпоративния гражданин" предлага решения на ключовия за всеки комуникативен въпрос: как да сме ефективни в общуването с целевите аудитории. И още: защо компанията, изповядваща ценностите на корпоративното гражданство, е убедителна, когато говори? В парадигмата на социалната отговорност книгата представя креативни практики, стратегически подходи и ПР тактики за преодоляване на кризата на доверие към бизнеса и публичното му позициониране като лидер в устойчивото развитие и благоденствието на обществото.

Ключови думи: Вдъхновение за пролет

от Ваня Георгиева / дата: 10 ное 2016

Книгата е много полезна и една от малкото на пазара, която представя формирането на българския опит и добрите практики за социална отговорност у нас. Включените в "ДНК на корпоративния гражданин" изследвания върху нагласите на потребителите и подходите за постигане на ефективни корпоративни комуникации в областта на КСО са много интересни и дават конкретни примери за успешни кампании, проведени в страната. Това е много ценна информация, защото повечето книга по темата за КСО не са на български автори и представят чужд опит, който в много случай не е приложим за бълг. компании и НПО.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]