Третият Рим и Третата световна война Ч.I

Автор: Пламен Иванов

Коментари: 1

Издател Бестселър България
Брой страници 294
Година на издаване 2016
Корици меки
Език български
Тегло 332 грама
Размери 14x21
ISBN 9786197367010
Баркод 9786197367010
Категории Нова и най-нова история, Обща световна история. Справочници, История, Книги

Анализирам събитията през последните години, доказвайки тезата си, че от 15 години светът е в първата фаза на нова глобална война.
Доразвивам и моята теория от първия том на Империята на времето за цикличния характер на Историята и за повторенията във Времето. Давам хипотези, обясняващи тези повторения, съвпаденията на събития, имена на личности и места, характера на циклите, числовите маркери и други невероятни неща. Любопитният читател ще намери тук още интересни теми, включително и прогнози за бъдещето...

от Катерина / дата: 05 яну 2017

Аз все още не съм чела книгата, но си я поръчах, понеже много се интересувам не само от световна история, но и от църковните проблеми и християнството като цяло. Мисля, че да си християнин не означава просто да изповядваш определена религия или да отправяш култ към някакъв си бог, а напротив, да си християнин на първо място е отговорност към околните, към самия себе си и най-главното към Бог, като единствен истински и жив сред останалите идоли и божества. Надявам се силно, именно тази книга да ми донесе нови познания за всичко това, както и да задълбочи правоверните наклонности на нашата религия, а не да се опитва да създава или измисля нови фалшиви мистики и догадки. Христовото учение е съвършено и няма необходимост от никакви добавки, изменения или нововъведения. Ще се радвам искрено, ако тази книга е изпълнена с откровения страх от Словото Божие, а не просто да се състой от куп ненужни и излишни митологични понятия, изградени въз основа на християнското евангелие.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]