Засекретените научни технологии и открития

Автор: Д-р Пол ЛаВиолет
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 3

Издател Атеа Букс
Преводач Димитър Късметов
Брой страници 648
Година на издаване 2020
Корици меки
Език български
Тегло 807 грама
Размери 14x21
ISBN 9786197280265
Баркод 9786197280265
Категории Научно-популярни издания, Природни и точни науки, Книги

Тайните на антигравитационното задвижване, Никола Тесла, Томас Браун, Джон Сърл, Евгени Подклетнов, генератори за свободна енергия и засекретената космическа технология


В „Засекретените научни технологии и открития” физикът Пол ЛаВиолет разкрива тайната история на експериментите с антигравитация – от Никола Тесла и Томас Таунсенд Браун до бомбардировача с авангардна технология „B-2”. Той разкрива съществуването на модерни технологии за контрол на гравитацията, разработвани тайно от военните в продълже- ние на десетилетия, които биха могли да революционизират въздухоплава- нето и производството на енергия. Сред секретните проекти, които разбулва, са и проучванията по проекта „Небесен свод” за разработка на космическа задвижваща система, използваща интензивни лъчи микро- вълнова енергия, подобна на използваната от странните транспортни средства, забелязани да летят над „Зона 51”. Като използва субквантовата кинетика – науката зад антигравитационната технология, ЛаВиолет разглежда многобройни устройства за полево задвижване и технологии, които имат съотношения тласък-мощност хиляди пъти по-големи от това на реактивен двигател и чиито действия не са обяснени от конвенционалната физика и теорията на относителността. Освен това, той представя противоречиви доказателства относно тайни операции на НАСА за блокиране на приемането на тези авангардни технологии. Представя подробно и продължаващите руски проучвания за създаване на дубликат на самозадвижвания левитиращ диск на Джон Сърл и показва как резултатите от експеримента с гравитационния лъч на Подклетнов може да бъдат впрегнати за производство на междузвезден космически кораб.За автора:Пол А. ЛаВиолет е доктор на науките, президент и директор на фондация „Старбъст”– интердисциплинарен изследователски институт. Получава бакалавърска степен по физика от университета „Джонс Хопкинс“, магистърска степен – от Чикагския университет, а докторска титла от Портландския университет. Автор е на книгите на „Произход на Космоса”, „Земя под огън”, „Декодиране на съобщението от пулсарите”, „Субквантова кинетика” и др. Живее в Ню Йорк."Пол ЛаВиолет е един от най-интересните и иновативните мислители, изследващи границите и хоризонтите на съвременната физика. В тази книга той приема предизвикателство, за което много от нас сме мислили, но не сме могли да го обосновем документално: възможността за задвижващи системи, които практически да не се подчиняват на гравитацията. Неговите открития са достойни за задълбочено разглеждане, обмисляне и обсъждане."
Ървин Ласло, автор на Науката и акашовото поле"Проучванията на Пол ЛаВиолет в тази най-мистериозна от темите са открай докрай увлекателни и далновидни."

Ник Кук, автор на Ловът за нулевата точка: в засекретения свят на антигравитационната технология"Една от най-смелите и най-увлекателните книги за това, че управлението на гравитацията трябва да бъде поставено на преден план в наши дни. Пол ЛаВиолет е бележит учен и е първият, който прави проектиране в обратен ред на високо засекретената система на задвижване на B-2."
д-р Евгений Подклетнов, професор по химия, Тампере, Финландия"Пол ЛаВиолет за пореден път разкрива авангардното познание, което може да промени нашия живот. Това е епохална книга, която трябва да се прочете и дискутира от всеки, който е заинтересован от възможностите за човечеството в близкото бъдеще."
Джийн Манинг, автор на Идващата енергийна революция: търсене на свободна енергия

Ключови думи: Никола Тесла, Вселената и човешката гениалност

от Николов / дата: 28 май 2020

Книга за високообразовани, ерудити и мислещи хора. Доста сложна терминология и схеми за лаици в областта на инженерните науки, но активираща нетрадиционото мислене.

от Здравко Бориславов / дата: 22 окт 2017

Книгата е наистина вдъхновяваща и завладяваща. Техническите термини са в повече за обикновения човек (какъвто съм аз), но все пак авторът се опитва да подплати твърденията си с факти. Остатъка от теорията е изключително разбираема и наистина очарователна.

от Николай Овчаров / дата: 20 апр 2017


"Пол ЛаВиолет за пореден път разкрива авангардното познание, което може да промени нашия живот. Това е епохална книга, която трябва да се прочете и дискутира от всеки, който е заинтересован от възможностите за човечеството в близкото бъдеще
."Пол ЛаВиолет е един от най-интересните и иновативните мислители, изследващи границите и хоризонтите на съвременната физика. В тази книга той приема предизвикателство, за което много от нас сме мислили, но не сме могли да го обосновем документално: възможността за задвижващи системи, които практически да не се подчиняват на гравитацията. Неговите открития са достойни за задълбочено разглеждане, обмисляне и обсъждане."
Направете опит да запознаете управляващите и депутатите в Парламента със Засекретените научни технологии и открития на Д-р Пол А. Лавиолет .Дано някой от тях прояви интерес и здрав разум в името на прогреса и бъдещето на България.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]