Тайният орден Сет-Амон. Фаталната съдба на самопровъзгласилите се богове

Автор: Колектив
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 38

Издател Распер
Брой страници 280
Година на издаване 2017
Корици меки
Език български
Тегло 362 грама
Размери 14x21
ISBN 9789543451159
Баркод 9789543451159
Категории Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги

Вие държите в ръцете си една необикновена книга. Тя е посвещение. Посвещение в тайната на управлението на историческия процес на Земята. Прочитайки я, вие по-ясно и по-дълбоко ще започнете да разбирате кълбото от исторически и политически събития, които се случват около нас. Вие ще станете по-силни от това, защото "който е предупреден, той е въоръжен". Ще се запознаете с онази скрита сила, която води от хиляди години война против човечеството.
Читателят ще види, че събитията в днешния свят са пряко продължение на войната срещу Хиперборея, на сблъсъка между Даария и Атлантида.

от Валери Стойнов / дата: 12 ное 2018

Вече има написана книга, относно това, кой управлява Земята в момента:
1 Йоан 5:19 Знаем, че ние сме деца на Бога; но целият свят лежи под контрола на лукавия.

от Николов / дата: 22 авг 2017

Уважаеми Г-н Събев,
Никого не обиждам, просто имам мнение по доста въпроси. Засягат ме Вашите думи в края на писмото ви тук. На никого не пожелавам да премине през това което преминах аз в тая все още комунистическо мутренска държава. Ако Вие сте опитали и малка част от сладостите и щяхте да мислите по друг начин.Освен да ви го пожелая и на ваша милост. А колкото до любимата ви Русия защо не отидете да живеете там, както и децата и внуците ви, а бягате в "мръсния и загниващ Запад"!!!!!.Руската мафия закупува цели квартали в Лондон и други европейски и американски градове. И още нещо за накрая - докога КГБ или ФСБ ще ви мъти главите с книги написани от "колектив" показващи само полуистини. Типично по съветски образец. А колкото до моето образование - не се безпокойте по-високо е от вашето.

от Орлин Събев / дата: 18 авг 2017

До г-н Николов. Историята като наука нито "боготвори", нито "отрича" "другаря Сталин". Много се съмнявам вие да сте изчели огромното количество разсекретени страници, които хвърлят светлина върху личността и заслугите на вожда за родината си. Защото българинът обича да се дуе и тупа в гърдите със "знанията си", а всъщност е хванал повърхностно оттук-оттам. Прочетох книгата "Тайният орден "Сет Амон: фаталната съдба на самопровъзгласилите се богове". Няма възхвала на Сталин. Мисля, че трябва да оставим руснаците да преценят истината за него. Дърленето не помага на никого. Освен това през 90-те животът в Русия беше един, сега е друг. Имам роднини, които живеят там в момента, но са живели и на "Запад". Твървят, че живеят десет пъти по-добре в Санкт Петербург, отколкото са живели в Лондон. Магазините в Русия са пълни с натурални храни, без химически добавки и прочие боклуци. Санкциите и субсидирането на селското стопанство дръпнаха хранителната им промишленост напред. Е, има изостанали райони и никой не го отрича. А вие, г-н Николов, които обвинявате форумците в "комунистическо потекло", вероятно сте били член на КП и сте използвали всичките привилегии на комунистите - защото почтии всеки втори беше такъв. Лоша черта на българина е, че не е достатъчно образован и информиран, а говори от пиедестала на знаещ. Моля форумците да пишат за книгата, а не да се обиждат на комунизъм и антикомунизъм.

от Николов / дата: 17 авг 2017

Интересен двубой се завързва между М.Георгиев и дамите Г-жа Тонева,и Димова. Не бих желал да засягам никой, но май дамското общество(ако наистина е такова) нещо се опитва да боготвори другаря Сталин и упреква хора с различно мислене и виждане от тяхното. Ами "уважаеми дами "защо не отидете да живеете в Русия, а вашите деца бягат към " мръсния Запад"!!!. Откъде сте сигурни, че Русия е била тогава 90 милиона?. Който може да мисли, познава и други литературни източници, след като е прочел тази книга си прави съответните изводи. А най-общо казано те са полуистини. Така работеше соц пропагандата в бившия лагер, или една лъжа повтаряна многократно се превръщаше в истина. Това е било мотото на др Ленин. Моля г-жа Димова да не плюе така по човек който не познава. Истината боли г-жо Димова. Вие с комунистическото си потекло няма да го разберете докато сте живи. Лошото е, че и вашите деца и внуци вървят по този път и ще погребете тази прекрасна страна.

от Денчо Вучков / дата: 14 авг 2017

Тази книга преобърна представите ми за тайните общества и най-вече за това кой дърпа конците на човешката цивилизация. Аргументите успяха да ме убедят, но трудно мога да възприема ъгъла, от който са представени историческите събития, но той е много интересен. Досега никъде не съм си задавал въпроса относно Ватикана, ролята му в историята, особено по времето на Първата и Втората световна война. Хубава е книгата, препоръчвам я.

от Ивана Тонева / дата: 10 авг 2017

Много интересна книга, с много истина в нея.
Благодаря на авторите.
Моля г-н Мирослав Георгиев да не напада и поучава другите. Всеки приема фактите според мирогледа и интелекта си.

от М. Димова / дата: 10 авг 2017

До Мирослав Георгиев, който говори за "маниПОлация" на читателя. Според мене той не е наясно с "историческата истина" и с българската история, особено що се отнася до старобългарската писменост, която сме дали на руснаците, който факт те не отричат. Мисля, че господинът нещо на някого е ядосан, дразни го личността на Сталин, който бил представен като "агънце", че "избил" 50 милиона руснаци, когато в през 30-те години руснаците не са били повече от 90 милиона. Г-не, желателно е преди да коментирате и да цапате този форум, да оправите правописа си - търсете учебник по граматика, стил и правопис; ако е нужно се върнете в четвърти клас. Второ, вече са разсекретени много материали, които касаят управлението на Сталин - та там пише колко са репресираните и избитите. Но нашего рода българинът не обича да чете, а се надува като балон и показва изключително лошо образование и знания, което е за негова сметка и излагане! Явно в главата на г-на бие камбаната на 90-те години, когато се оплюваше всичко руско. В книгата на Распер са описани факти, които вие имате правото да приемате или не, но нормалният читател като мене не приема храчките на такива като него!

от Димитър Веселинов / дата: 10 авг 2017

В книгата за ордена сет амон се налага мнението, че сввета се управлява от този орден, създаден в Египет, преди много хилядолетия, с щаб-квартира във Ватикана. Аргументите са убедителни, но преди няколко дни прочетох в една статия, че илюминатите дърпат конците на всичките тайни организации - тамплиери, масони, четвърти райх, сатанисти, включително и на папската институция във Ватикана. Обърках се и не зная на коя информация да вярвам. Но в книгата на распер има много интересни факти, които ще заинтригуват читателя.

от Мирослав Георгиев / дата: 25 юли 2017

"Уважаеми" Р.С,
Явно Ваша милост се нуждае от ограмотяване, поради грешките , които допускате!!!. Това е първо. Второ - никой не говори конкретно за масони и илюминати, а за сборища от евреи + останалите образуващи така нареченото Братство. То, върти света и търси Глобализацията му!!!. Трето този "така наречен колектив"написал тази книга си пише гледайки тавана и мислейки, че има балъци сред българите да му повярват. Напълно неграмотно тези "руски юнаци" пренебрегват всякаква историческа истина. Трябва да им е ясно на тези варяги с променена от алкохол ДНК, че цялата им култура дадохме ние Българите - християнска България и мюсюлманска Волжка България и да престанат да ни ограбват историята. Знам какво ни причиниха на нас през периода на турско робство и след това, както и "великият им Иван Грозни"на нашите братя във Волжка България!!!!.

от Керка Михайлова / дата: 25 юли 2017

Купих книгата от изложението на книгата в морската градина в Бургас и четох на плажа. Изключително интригуваща. Според мене аргументите в полза на твърдението, че светът се командва от Ватикана са повече отколкото другите твърдения - за масони, илюминати , сатанисти и пр. Ватиканът е държава в държавата, недокосната от войни, катаклизми, геополитически промени и пр. Който се интересува от тези въпроси, може да заложи на тази книга.

от Р. С. / дата: 19 юли 2017

До Мирослав Г. Г-не, категорино невярно твърдение; не сте информиран; илюминатите и масоните отдавна не са върхът на властта.Съветът ми е да се оразовате и четете!

от Мирослав Георгиев / дата: 18 юли 2017

Уважаеми Дами и Господа,
Виждам, че доста от вас са обработени психологически от тази книга. Първо авторът напълно съзнателно борави, меко казано несериозно с историческите факти. Виждам, че се опитва да отклони вниманието на читателя не към основните владетели на света, а към някакви недоказани твърдения за "нехора"с променено ДНК. Според мен това са няколко еврейски семейства държащи в ръцете си трилиони, плюс присъединилите се към тях илюминати и масони. Създаденото Братство и военно-промишлените комплекси ръководят света. Това е най-общо. Останалото е просто предмет на интерпретация и заблуда.

от Тодор Кехайов / дата: 05 юли 2017

В Русия текат процеси на реабилитация на Сталин; в разни анкети руснаците го определят като най-бележитата личност на 20 век. Дошло е времето реално и исторически достоверно да се характеризира тази личност. Четох едно мнение на Херберт Уелс за Сталин. Той се настроил да срещне един диктатор, тиранин, необразован и примитивен човек, но вместо това - видял една завършена личност, надарена, с широк мироглед, овладяна емоция и гениални идеи за развитието на света. В книгата засега съм прочел само част от разговорите на л. каганович със Сталин и съм впечатлен. Напълно е възможно центърът, който управлява света да се намира във Ватикана. Но може би пък Лондонското Сити му съперничи. С една дума, интересни факти и идеи има в тази книга.

от Симо Симеонов / дата: 25 юни 2017

В книгата има твърдение, че тайният орден сет-амон, който дърпа конците на човечеството, се намира във ватикана. Има и аргументи, които доказват това твърдение. Но аз прочетох едно интервю с Дейвид Айк, който първи заговори за рептилоидната раса, в което твърди, че на лондонското Сити се намира управляващия света орден. Много въпроси... В книгата "тайният орден..." има много интересни данни, върху които си струва търсещият истината читател да се замисли.

от Mikail / дата: 19 юни 2017

Това е една от книгите, които задължително трябва да прочете всеки, който се интересува от задкулисна власт. За мене беше изненада фактът, че Лев Бронщайн е бил член на ордена "Мицраим", за който чух за пръв път. Той обяснява много от поведението и убийството му. Прокрадва се и тезат,а, че Сталин е бил посветен от висши същности по времето на неговите заточения в зоните около Полярния кръг. Предлагам на распер да напише книга по тази тема - доколко е възможна или е фантастична. Надявам се постът ми да не остане без отговор.

от sul / дата: 13 юни 2017

Харесва ми как издателството си пише само коментари под книгата.

от Лили Пеева / дата: 13 юни 2017

Книгата много ми хареса. Дори мога да кажа, че подобни книги на нашия книжен пазар се срещат рядко. Тя ми отвори очите относно много теми, които ме интересуват. Заинтригуваха ме разговорите между Лазар Каганович и Сталин. Въпросът към издателите е - дали са преведени на български език?

от Н. Занков / дата: 02 юни 2017

Вчера имах среща с една моя близка, която беше се възмутила от начина, по който е представен Сталин в книгата. Бях й я препоръчал преди един месец. Тя хвърляше огън и жупел срещу вожда на народите, вероятно беше забравила, че вече не сме през 90-те години, когато пропагандата срещу вожда слугуваше на новите господари на Русия. Дошло е времето управлението на Сталин да бъде преразгледано и в Русия вече се прави. Но нашите гумени глави продължават да бълват неверни факти за делото му. За такива като С.И. препоръчвам да прочетат разсекретени документи, свързани с управлението му, както и много нови книги, в частност - не съм сигурен дали е излязла на български език, разговорите между Сталин и Л. Каганович. Обективният читател винаги търси истината, а не робува на осмивания, хиперболи и пропагандни трели за историческите личности.

от Мирослав Георгиев / дата: 19 май 2017

Уважаеми Г-да Лучков и Пейчев,
Изненадан съм от Вашето пристрастрие към един УБИЕЦ ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ и не само това - мъчите се да го оправдаете, което ми дава повод да мисля, че оправдавате всички насилия, убийства, гонения от комунягите на инакомислещите в бившия СССР, а и навсякъде по Европа. Да ми пишете, че "нещастния беден вожд" имал само една дреха на гърба си, хайде де!!!. Това го говорете на внуците си и на малоумните!!!. Че къде е дъщерята на" бащицата на народите" сега и как живее" милата" Светлана Алилуева в САЩ, като работи ли а?. Абе червени другари вие как мислите, че някои пасат трева ли?. Явно мислите, че такива като мен и понятие си нямаме кой е кръволокът Сталин и какво е причинил на човечеството!!!!. Хитлер е пионерче в сравнение с него. А сега вземете и прочетете повече и се ограмотете.

от Вяра / дата: 18 май 2017

Действително в последните години като че ли се прави опит да бъде реабилитиран Сталин, но според мен това е грешка. Независимо от приноса му за спечелването на Втората световна вайна, той си остава един от най-големите главорези на 20 век. Не може с лека ръка да се пренебрегне факта, че заради ниговата политика в началото на 30те години на 20 век в Украйна умират близо 8 милиона души от глад, близо по 25000 дневно, нито да се забрави ужасяващата чистка в армията, която на практика я лишава от компетентно ръководство. Четете спомените на известни българи, които по политически причини емигрират в СССР през 30те години - там ще откриете, какСталин лично разпорежда на Георги Димитров да изготви списъци за изпращането им в лагери. А за тези, които наистина се интересуват оп личността на Сталин бих препоръчала книгите на Волкогонов, Саймън Монтефиоре и разбира се на Едуард Радзински. Все пак истината трябва да се знае, най-малкото заради паметта на милионите загинали от сталинските репресии.

от Дона Кирилова / дата: 18 май 2017

Тайните общества, ордени, секти и пр. ме интересуват отдавна и купувам всичко, което се появи на тази тема на книжния пазар. Книгата "Тайният орден "Сет-Амон" много ме изненада с особения ъгъл на представяне на световната история, в частност на руската, която имам претенциите да познавам поради образованието ми. Буквално бях шокирана от новото им тълкуване. В книгата усетих едно желание на руснаците отново да бъдат велика държава, с която да се гордеят, стремеж да бъде реабилитиран Сталин и да бъде показан като посветен на най-високо ниво. Фактът, че този тайнствен орден, базиран във Ватикана, дърпа конците на процесите на земята, звучи правдоподобно. Мисля, че книгата е интригуваща и ще хареса на читателя.

от Калина Петрова / дата: 11 май 2017

Напоследък в руското общество се разпространява информацията, че рейтингът на Йосиф В. Сталин е надминал рейтинга на действащия президент В. Путин. Младите хора дори се интересували все повече от живота му. Аз се опитвам да си обясня този феномен с желанието на руснаците отново да се гордеят с великата си държава. В профилите и сайтовете на издателство Распер се появяват статии, които сочат доказателства, че Сталин е бил посветен свише, дори го наричат Великия Влъхва. Като рационален човек на 21-ви век трудно мога да възприема това твърдение и не мога да си представя как тези "висши" сили са го определили за "герой" и "спасител" на нацията. Още не съм прочела докрай книгата "Тайният орден "Сет-Амон", но като четиво е интересна и интригуваща. Историческите факти са представени от ъгъл, който кара читателя да мисли.

от Симеон Катранджиев / дата: 01 май 2017

Като цяло книгата ми хареса, но съм стъписан от аспекта, в който е представена Екатерина Велика - като велика императрица, работила за интересите на Московията и руския народ. В последно време в руската преса излизат статии, в които се посочва, че "великата" предавала данни на британското разузнаване, че наредила да бъдат унищожени книги, свързани с ведическото минало на Русия, че била най-развратната императрица по онова време в Европа и пр. В статиите аргументите са много и затова аз съм раздвоен, защото съм изчел много книги и статии за управлението на Е. Велика. Надявам се в крайна сметка руските историци да си кажат думата по този въпрос.

от Никола Пейчев / дата: 21 апр 2017

До Мирослав Георгиев
Уважаеми г-н Георгиев, вие сте подложен на манипулациите на твърденията от 90-те години, когато поради политическата обстановка Сталин трябваше да бъде обруган и отречен! Помислете върху това! Освен това миналата година в руската и световната преса бяха публикувани данни за истинските цифри на репресираните и осъдените на смърт при Сталин, и то взети от документи най-вече на враг №1 на Сталин - Никита С. Хрушчов. Потърсете информация и недейте да се излагате с неаргументирани твърдения. От поста ви става ясно, че не сте чели внимателно книгата - там няма никакво отричане на нашите Кирили и Методий и славянската азбука! Мнението ви е поднесено субективно, опиращо се на фалшификати. Ваше право е да приемете или да не приемете написаното в книгата, но не хвърляйте кал по издателите и автора! Ако сте читател, който търси истината, и може да чете на руски или английски, ще научи много от разсекретените архиви за Сталиновата епоха и ще отговорите на въпроса какво е значението му за Русия, дали е откраднал дори една рубла, като техните и нашите т.нар. олигарси, и как е изкарал живота си скромно и аскетично. Той има и прегрешения, защото са репресирани и невинни хора, но това не омаловажава значението му за руската държава. Съветът ми към вас е да четете повече и да не хвърляте в пространството отдавна опровергани тези!

от Кольо Лучков / дата: 21 апр 2017

Вярно е твърдението, или максимата, че всяка книга не е за всеки. Това важи с пълна сила и за тази книга. Не може да бъде схваната, без предварителна подготовка, включително и познания за събития от световната история. В тази книга ме порази новата гледна точка за Сталин и сталинизма, особено фактът че е бил "посветен" от едни висши сили, за да спаси родината си. Четох в една статия, че от времето на разпада на Съветската империя до днес привържениците му са се увеличили три пъти... Може би трябва да се преразгледат всичките "факти" за сталинските репресии особено. Излязоха разсекретени документи, че всъщност осъдените на разстрел са около 700 хиляди, което не е голяма цифра в сравнение с населението на страната от 150 милиона. Осъдените на смърт в Щатите, което има двойно по-голяма население, са много повече. Никакви 70 или повече милиона убити и репресирани при Сталин, както твърдят Б. Немцов, А. Яковлев и др. Изумих се от думите на вожда на народите, който признава, че е грузинец по произход, но руснак по душа и затова безкрайно обича тази необятна страна. Освен това, когато починал, в гардероба му открили само 1-2 шинела, няколко куртки и чифта изкърпени чорапи и никакви големи пари в банкови сметки... Така, че скъпи читатели, струва си тази книга да се прочете, защото ще ви отвори очите за много процеси не само в света и Русия, но и в нашата окаяна балканска родина.
Коментарът е редактиран от администратор.

от Преслав Димитров / дата: 16 апр 2017

Скептично се отнасям към този род книги с тематика, свързана с различен род конспирации. Но я купих от местния павильон за вестници и списания. Когато се зачетох, обаче, разбрах, че това не е фалшиво четиво. Още първата страница ме заинтригува. Особено що се отнася до написаното за Сталин, към когото имам противоречиво отношение - от една страна, по времето на репресиите са пострадали много невинни хора, но от друга, победата над фашизма и изграждането на съветската империя не бяха възможни без неговия гений. Може би действително този човек е бил посветен.

от От издателството / дата: 11 апр 2017

До Калиста и Владислав. Книгата има автор, но вие вероятно не сте я виждали и затова задавате излишни въпроси. Освен това в книгата не става дума за "конспирации, илюминати и масони". Трябва да се чете, уважаеми изразяващи мнение за книгата!

от Димана Стойкова / дата: 09 апр 2017

Интересът ми към тайните общества ме заведе до тази книга на издателство Распер. Прочетох я по най-бързия начин и впечатленията ми са много силни, макар че не звучи много убедително изводът, че историческите процеси в миналото и днес се ръководят от тайни орден във Ватикана. Според мен масоните и илюминатите дърпат конците на всичките явления в света - те свалят и възкачват правителства, заформят войни и сключват мир, печатат пари и ръководят световната икономика. Но от книгата Тайният орден Сет Амон може да се научат много факти, особено що се отнася до древноруските цивилизации Хиперборея и Тартария. Тази книга обаче не е за заклети русофоби.

от георги седларов / дата: 06 апр 2017

Чета книгата за втори път и все повече се шокирам. Не от друго, а от факта, че досега смятах за властелини на света масоните и илюминатите - макар че не е ясно кога точно са възникнали ложите им, а легендарният орден с щаб-квартира във Ватикана, създаден от египетски жреци. Странен народ са древните египтяни и цялата им цивилизация, която е на много високо ниво. Този факт звучи напълно правдоподобно. СТрува си интелигентният читател да прочете тази книга.

от Николай Владимиров / дата: 04 апр 2017

Книгата Тайният орден Сет Амон ми препоръча един мой приятел, който постоянно говореше за нея. Поръчах я онлайн и вече я чета. Тъй като много се интересувам от личността и политиката на Йосиф Сталин, особено силно ме заинтригуваха разговорите му с Лазар Каганович, в който са казани много ценни неща и в които изпъква личността на вожда на народите. Освен това идеята на книгата - че процесите в света се ръководят от този тайнствен орден във Ватикана, звучи напълно реалистично. КНигата е много интересно четиво, защото световната и руската история са разкрити от друг ъгъл. Надявам се един ден и българската история да бъде разкрита от тази гледна точка.

от Мирослав Георгиев / дата: 27 мар 2017

Уважаеми дами и господа,
Тази книга е издадена с цел маниполация на читателя. Сталин е описан едва ли не като агънце, този който ликвидира над 50 милиона руснаци, страдащ от параноя, полуевреин. Разбира се атаката е къв Ватикана - divadae et impera, нима ние православните сме цвете за мирисане!!!!. Да, съгласен съм, че Ватиканът има доста прегрешения, но едва ли всички тайни са в него. В книгата се говори за "руската азбука" и се пренебрегват Кирил и Методий, също и Климент. Май нещо нашите "братя освободители"отново атакуват и крадат нашата история!!!!. И последно, кой върти света в близките 2-3 столетия, а и още от Разпятието на нашия Бог!!!!, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!!. Хайде стига съжаления, моля ви се!!!!. У кого са парите????.

от Камелия Генова / дата: 26 мар 2017

Имах съмнения, че тайният център на властта е Ватикана и тази книга го потвърди. Историята - световната, а и руската, са представени от друг ъгъл, който звучи правдоподобно и интригуващо. Но има и противоречиви факти - например иван грозни е представен в положителна светлина, защитник на ведическото християнство, а руският политик Жириновски в едно видео го изобличи, като твърди, че неговите опричници всеки ден убивали хора. Интересувам се от руската история и ще потърся още информация, за фактите, които са посочени в книгата, която е много интересна, четивна и кара читателя да мисли.

от Владислав / дата: 17 мар 2017

Аман от световни конспирации, илюминати и извънземни!
А както пита и Калиста по-долу - тази книга няма ли си автор?

от Красимир Дерменджиев / дата: 17 мар 2017

В момента чета тази книга, но още не съм я дочел. Страниците от руската история, които са трактувани от автора по особен начин, малко затрудняват възприемането на текста, защото не съм запознат с голяма част от тях. Но четивото е увлекателно и аргументирано. Почти съм сигурен, че светът се управлява от Ватикана и един от фактите в подкрепа на това твърдение е, че нацистите през Втората световна война не нападнаха този бастион. Може би наистина този египетски орден "Сет Амон" управлява процесите, които протичат днес в света. Не са масоните, илюминатите или евреите. Много ми допаднаха думите на Сталин, че евреите са жертва, инструмент, на световното задкулисие. Но аз съм сигурен, че този народ има специална мисия на земята.

от Прокопи Иванов / дата: 14 мар 2017

Книгата изцяло преобърна представата ми за човешката цивилизация и даде отговор на много въпроси, които от десетилетия ме интересуват. Новото за мене беше факта, че Григорий Распутин и Сталин са били посветени от ордени или други посветени, но въпросът не е добре изяснен. Замислям се за българската история - според мен в подобна светлина е необходимо да бъдат разгледани и най-важните моменти в нея. Например избиването на цели болярски родове езичници от Борис I и походите на Калоян срещу кръстоносците през 1204 г. Много факти насочват към мисълта, че центърът, от който се диктува световната политика, действително е Ватиканът.

от Калиста / дата: 06 мар 2017

Кой е авторът на тази книга?

от Саня Аврамова / дата: 03 мар 2017

Отдавна не бях държала в ръцете си книга, която не ме оставя намира и ме кара да продължавам да чета. Фактите в нея са направо сензационни. Много ми допадна мнението на Йосиф Сталин за евреите като "инструмент" и жертва на световното задкулисие. Харесвам този народ, интересът към неговата история и съдба не ме напуска. Продължавам да ровя и да търся истината за него. Евреите не са случайни хора, може би притежават много повече ценни човешки качества в сравнение с нас, другите етноси. Препоръчвам книгата на всеки, който се интересува от тази тематика.
Коментарът е редактиран от администратор.

от Мирослав Карагеоргиев / дата: 01 мар 2017

Отдавна чаках тази книга. В профила на издателството ме заинтригува публикувана част от нея, в която ставаше дума за Сталин, илюминатите и тайната сила, която управлява света. Това са все теми, които дълбоко ме вълнуват и се радвам, че вече държа книгата в ръцете си. Прочетох няколко глави и се изненадах от факта, че Сталин е бил от посветените, че по някакъв начин у него е попаднала тайната свещена книга "Стансите на Цзян", в която е определен пътят на човешката цивилизация, включително и процесите в наши дни. Предполагам, че книгата ще хареса на читателите, които се интересуват от тази тематика.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]