Изход от Лабиринта

Автор: Спенсър Джонсън

Коментари: 0

Издател Класика-и-стил
Преводач Павел Главусанов
Брой страници 104
Година на издаване 2019
Корици твърди
Език български
Тегло 270 грама
Размери 15x22
ISBN 9789543271290
Баркод 9789543271290
Категории Технология и психология на бизнеса, Икономика, Книги

Като започва от там, където "Кой ми взе сиренцето?!" свършва, "Изход от Лабиринта" разказва една простичка история, която предлага няколко основополагащи правила за пълно преустройство на вашия живот.
Когато се запознахме с тях в "Кой ми взе сиренцето?!", двамата герои с ръст на мишоци, назовани Колебливко и Разсъдливко, се виждат изправени пред неочаквана промяна, предизвикана от внезапното изчезване на любимото им Сиренце. Разсъдливко съумява да се измъкне от затруднението, като се залавя да търси Ново Сиренце. Колебливко обаче остава в плен на връхлетелия го недоимък.
И ето сега "Изход от Лабиринта" разказва за неговите следващи стъпки, за това как откритията му са в състояние да ви помогнат при измъкване от дори най-оплетения лабиринт, в който бихте могли да попаднете.
"Сиренце" е метафора за желаното от вас в живота, било то добра работа, любовна връзка, пари, притежания, крепко здраве или душевно равновесие.
"Лабиринт" е метафора за всяка евентуално сложна или мъчнопреодолима ситуация, която препятства вашия достъп до Сиренцето.
Написана за всяка възраст и вътрешна нагласа, историйката се прочита за по-малко от час, но нейните прозрения могат да ви служат цял живот.

Ключови думи: Промо -10%, Свежо лятно намаление

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Д-р Спенсър Джонсън е международно известен автор на бестселъри. Книгите му са помогнали на милиони хора по света да открият редица простички истини, които да им помогнат да живеят по-здравословно, с по-малко стрес и много повече успех.
Негова е идеята за “Едноминутен мениджър” (бестселър Nо1 според “Ню Йорк Таймс”) - книга, която написва в съавторство с легендарния консултант по мениджмънт Кенет Бланчард и която бързо се превърна в най-популярния управленчески метод в целия свят.
Завършил е психология в Южнокалифорнийския университет, получава магистърска степен от Кралския хирургически колеж, специализира в Харвард Медикъл Скуул и клиниката по сърдечна хирургия “Майо”.
Д-р Джонсън е работил като медицински директор на връзките с обществеността към “Медроник”, изобретателите на пейсмейкърите; лекар-изследовател в Института за междудисциплинарни проучвания, генератор на редица нови открития в областта на медицината; консултант към Центъра за изследване на личността и към Медицинското училище към Калифорнийския университет.
Книгите му са често и широко отразявани в медиите. Преведени са на двайсет и шест езика и са публикувани в над единайсет милиона тираж