Издател | Книгомания |
Преводач | Христо Димитров |
Брой страници | 288 |
Година на издаване | 2019 |
Корици | твърди |
Език | български |
Тегло | 562 грама |
Размери | 16x16 |
ISBN | 9786191952083 |
Баркод | 9786191952083 |
Категории | Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги |
Тази книга предлага нов и оригинален подход към вегетарианската кухня. Тя съдържа богата колекция от ястия за всякакви поводи – за закуска и брънч, за похапване на дивана или на крак, за споделяне с приятели и подбрани сладки глезотии.
Запознайте се с рецептите, които всеки съвременен любител на здравословното хранене трябва да знае.
Рецептите без глутен и за вегани са отбелязани, за да ги откривате по-лесно.
Опитайте вкусните супи и салати или намерете перфектното решение за ястие, което ще ви накара да се почувствате добре.
Вижте съветите как да изберете най-добрите продукти – от ядки и семена, до зърнени храни и варива.
Дебора Грей се увлича от вегетарианската кухня още докато работи през почивните дни в едно от първите заведения за здравословно хранене в Лондон. След завършване на университета за кратко е издател в Калифорния, но се връща в Лондон и започва да се занимава с писане на текстове на кулинарни теми. Автор е на няколко кулинарни книги за вегетарианци и вегани. Известно време живее със семейството си в Колорадо, но днес се е установила в пасторалния Уилтшър, където има достъп до прекрасни свежи фермерски продукти, а в градината си отглежда плодове и зеленчуци. Дебора е автор и на книгата „500 ястия за вегани”.
Ключови думи: 10 август - Ден на готвачите в България, Кулинарни пътешествия
Все още няма мнения за тази книга.
Напиши коментарЩе бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.
Ще бъдат изтривани мнения:
Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]