Светлината на поклонника

Автор: Даниел Гаглиардо

Коментари: 0

Издател Издателска-къща-"Знаци"
Преводач Елизабет Доранг
Брой страници 259
Година на издаване 2019
Корици меки
Език български
Тегло 291 грама
Размери 13x20
ISBN 9786197497182
Баркод 9786197497182
Категории Езотерика. Духовни учения, Книги

"Светлината на поклонника" е своеобразен сборник, който съдържа четири отделни, тематично направени тетрадки с наименования "Отдаването", "Изпитанията", "Закон за пречистването" и "Закон за службата". Те съдържат отговорите на въпроси по темите, зададени по време на срещи с Гаглиардо.

Сборникът "Светлината на Поклонника" е енергетична цялост; насърчение и стимул за трансформация на човешкото същество; търсене на инструмента, който то ще приложи, за да разшири и издигне нивото на своето съзнание. Читателите ще открият в него стимули и фундаментални указания за сегашния човешки и земен етап.

Преди да затворим нашето кармично учене, трябва да конретизираме израза на службата, която ни е предложена, според нашите еволюционни възможности и космическата съдба, към която трябва да мигрираме. Правилният отговор, както и верността, с която ще търсим да изразим Закона за службата, ще определи в рамките на човечеството, което съставляваме, условието за спасение и възможността то да бъде достигнато от индивидите.

Даниел Гаглиардо е основател и жител на Центъра за Планетарна Служба Уксим - Сиера дел Сиело /Небесната Планина/, разположен във Вале де Еркс /Долината на Еркс/. Неговият труд се явява продължение на субективната космичност на междуземния център, който действа там. Посещенията му в различни страни и континенти позволяват на тези, които са възприемчиви, да се доближат до основите на ново духовно познание.

Също така, поклонници от различни места пребивават в духовния център, ръководен от този инструктор, в търсене на истински еволюционен групов експеримент.

Даниел Гаглиардо е част от енергетично течение, което подпомага настоящия преход на Земята, с поглед към космическото интегриране на човечеството на повърхността. Като помощник на Инструкционната Йерархия, неговият книжен труд и записите на разговорите му стимулират пробуждането на ново съзнание.

Ключови думи: Зареди 2021

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]