Душа "до поискване"

Автор: Даниела Добрева
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Български писател
Брой страници 66
Година на издаване 2020
Корици меки
Език български
Тегло 87 грама
Размери 13x20
ISBN 9786192041885
Баркод 9786192041885
Категории Българска поезия, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Даниела Добрева: Дипломиран философ и преподавател по философия, консул¬тант по позитивна психотерапия, про¬фесионален треньор по групово-динамичен тренинг и органи-зационно поведение; член на Съюза на българските писате¬ли и на Съюза на уче¬ните в България. Занимава се с психодинамика на групите, консултации,овладяване на емоции и работа в екип, решаване на конфликти, методи¬ческа помощ, тренинги, работа с проблемни деца и кон¬султации с родители.
Книги:"Когато душата отвори очи", изд. Български пи¬сател; „Безвремие в преходността", изд-ARS MAGNA; че¬тири поетически цикъла в списание „Везни", изд. „Заха¬рий Стоянов"; учебник и учебна тетрадка по етика и пра¬во за Ю.клас в съавторство с проф., д.ф.н. Сергей Герджиков; методика за работа на училищните консултанти, методическа разработка "Психоактивни зависимости и превенции"; публикации в сп."Философия" относно мето¬дологията на преподаване на философия.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]