Вкусът на България

Автор: Иван Звездев
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Сиела
Брой страници 204
Година на издаване 2021
Корици твърди
Език български
Тегло 723 грама
Размери 17x24
ISBN 9789542837244
Баркод 9789542837244
Категории Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Рецептите, които ще намерите във „Вкусът на България“, са издържали изпитанието на времето и са се настанили трайно на родните трапези. Със съвсем малко усилия всеки може да ги приготви в дома си.

Иван Звездев е един от най-популярните и обичани родни кулинари. Телевизионните му предавания и книгите са послужили като въведение в готварството на цяло едно поколение, а днес усмихнатият водещ ни радва от най-популярния български кулинарен канал в YouTube – „Кухнята на Звездев”.

Рецептите, които ще намерите във „Вкусът на България“, са издържали изпитанието на времето и са се настанили трайно на родните трапези. Със съвсем малко усилия всеки може да ги приготви в дома си.

Някои са класически гозби, предавани от поколение на поколение, като кавърма, козунак и боб по манастирски. А други ястия са навлезли съвсем наскоро, но вече са неразделна част от ежедневното ни меню – нима има по-любима бърза вечеря от спагетите с кайма?

Нещото, което ги обединява, е вкусът, който идва от подправките. А те са типично български – няма човек, който да е усетил мириса на чубрица и да не се е сетил за родния дом.

С „Вкусът на България“ ще преживеете много вкусни емоции!

Ключови думи: Най-хубавият подарък, Готвим с любов, 10 август - Ден на готвачите в България, Какво ми се яде, Подари любов като изкушение, Вкусно лято, ТОП 101 нехудожествена 1.01.-30.06.2022, ТОП 201 1.01.-30.06.2022

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]