Издател | Прозорец |
Преводач | Ирина Манушева |
Брой страници | 184 |
Година на издаване | 2022 |
Корици | меки |
Език | български |
Тегло | 184 грама |
Размери | 13x20 |
ISBN | 9786192432317 |
Баркод | 9786192432317 |
Категории | Повести и разкази. Световни, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Книги |
Както казва Сирано дьо Бержерак: „Опитах да живея с размах“. От моите уста би прозвучало идиотски. Но схващате идеята. А сега отивам да обезкостя няколко пъдпъдъка.
Джералд Дифи е прекарал четири десетилетия, потопен в света на храната, виното и гостоприемството. Истории от „Барът на Джералд“ е колекция от забавни, трогателни, проницателни и понякога нелепи случки от живота му в кухнята и зад бара. Започва с юношеството му в Обединеното кралство и спомените за храна и семейство и продължава с истории и съвети от четиресетте му години в бранша — пътувания и ястия, хора и места, от обяд до вулкан в Сицилия до вечеря на плаж в Източен Тимор. В книгата ще откриете не само разкази и рецепти, но и импресии, парченца живот и проницателни наблюдения.
– Романтика – пише Джералд. – Това продавам аз. Наслада за сетивата. Гледки, звуци, миризми, докосвания, вкусове.
Все още няма мнения за тази книга.
Напиши коментарЩе бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.
Ще бъдат изтривани мнения:
Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]