Зад прага на ада Кн.2 от Деветият дом

Автор: Лий Бардуго
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Егмонт
Брой страници 608
Година на издаване 2023
Корици твърди
Език български
Тегло 648 грама
Размери 15x21
ISBN 9789542730507
Баркод 9789542730507
Категории Фантастика, фентъзи. Хорър, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Книги

Намери врата към Подземния свят. Открадни душа от ада.

Прост план, но хората, които се захващат с това, рядко се връщат обратно. Алекс Стърн обаче е решена да измъкне Дарлингтън от чистилището – дори това да й коства бъдещето в Лета и Йейл.

След като им забраняват да правят каквито и да било опити за спасяване, Алекс и Доз не могат да потърсят помощ от Деветия дом, така че събират екип от съмнителни съюзници, за да спасят джентълмена от Лета. Заедно те ще трябва да се справят с мистериозни текстове и странни артефакти, за да разкрият най-строго пазените тайни на обществата, дори да нарушат всяко правило, докато го правят. Един след друг умират двама професори и Алекс знае, че това не е случайно. Демони са нахлули в Ню Хейвън и ако иска да успее и да спаси университета, тя ще трябва да подмами чудовищата обратно в ада.

Изпълнена с исторически факти и неочаквани обрати, така присъщи за творчеството на Лий Бардуго, ЗАД ПРАГА НА АДА вдъхва живот на един интригуващ свят, кипящ от магия, насилие и плашещо реални чудовища.

„ДЕВЕТИЯТ ДОМ е най-добрият фентъзи роман, който съм чел от години, защото разказва историята на истински хора. Въображението на Лий Бардуго е брилянтно, а историята – изпълнена с неочаквани обрати – те поглъща изцяло.“ – Стивън Кинг

Ключови думи: Фантастични светове

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]