Код: Магия

Автор: Петя Димитрова

Коментари: 0

Издател Асоциация-Ирина
Брой страници 272
Година на издаване 2003
Корици меки
Език български
Размери 0x0
ISBN
Баркод
Категории Духовни учения, Езотерика. Духовни учения, Книги

С тази първа книга от поредицата Библиотечен ангел получавате максималната информация, която опитът на хилядолетията, а и моят, немалък опит са ми дали. Ще можете да правите бързи консултации с нея или с раздела, който ви интересува, без да се обръщате за съвети към познати, нито пък да търсите пътища към обявилите се за "развалящи магии". Практиката ми с толкова много случаи, съдби истории у нас и по целия свят ме кара да ви дам един съвет: по-добре е сами да извършите поредицата от действия, които ще намерите подробно описани във всеки от разделите, отколкото да молите или да заплащате на друг да го направи. Ако си изберете по-чистия и бърз начин за неутрализиране на действията срещу вас, следвайте стъпка по стъпка написаното тук и ще си спестите много разочарования.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Петя Димитрова, чийто езотеричен псевдоним е Ирина, повече от 20 години изследва парапсихологическите феномени.
Автор на 19 езотерични книги, между които: \"СВРЪХСВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО\", \"ПСИХОТРОННАТА ВОЙНА\", \"НЛО-ИНТЕРВЮ\", \"ПРИЗРАЦИТЕ ОТ АЛДЕБАРАН\", \"КОНТРАУДАР\", \"ТИ СТАВАШ НЕУЯЗВИМ\", \"ПОСЕТИТЕЛИ ОТ ОТВЪДНОТО\", \"АРМАГЕДОН\", \"КОД: МАГИЯ\".
Главен редактор на излизащия 10 години вестник и списание \"СВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО\", автор и сценарист на многобройни телевизонни предавания и документални филми. Създател на първия езотеричен вестник в България \"ПСИХОТРОНИКА\".
Тя свързва уникалните ценности на мистичните и окултни дисциплини с по-нататъшното развитие на цивилизацията.
Новата й книга \"КОД: МАГИЯ\" е обобщение на феноменалните качества на самата авторка, чиито консултации търсят широк кръг от хора в страната и света.
Книгата запознава с всички парапсихологически техники за въздействие и е построена на принципа: въпроси, отговори, симптоми – действия.
Пътеводител в сложния свят, управляващ ни невидимо.
Можете да изследвате сами симптомите, които ви тревожат и съветвайки се с книгата да си помогнете сами. Ще придобиете нови, неподозирани възможности и духовни техники, които в много случаи могат да спасят здравето и живота ви.
\"КОД: МАГИЯ\" е четиво за всеки, който е усетил необходимост да навлезе в личното си пространство.
Там го очакват чародеи и послания лично за него, очакват го ключовете към вътрешната сила, за които е подозирал, но на които се натъква едва сега.