Екстрасенс ли сте?

Автор: Джули Соскин
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Кивели
Брой страници 178
Година на издаване 2003
Корици твърди
Език български
Тегло 777 грама
Размери 0x0
ISBN 954790003X
Баркод 954790003X
Категории Ясновидство и гадания, Езотерика. Духовни учения, Книги

Случвало ли ви се е да познаете чий глас ще прозвучи по телефона миг преди да вдигнете слушалката? Знаели ли сте какво ще каже някой, миг преди той да го е изрекъл? Усещали ли сте когато ваш любим човек е в опасност? Ако отговорът на някой от тези въпроси е “да”, вие наистина притежавате екстрасенсна способност на някакво равнище.

В тази книга ще изследваме до каква степен използвате вашите екстрасенсни усещания и как бихте могли да развиете екстрасенсните си сили. В нея ще намерите описани, много техники, които ще ви осигурят възможността да увеличите необикновената мощ на вашия ум, за да ускорите процеса на себепознание.

“Хората често казват: "вътрешно чувство или инстинкт". Това е усещане за познание - то не би могло да бъде обяснено и осмислено лесно. Хората често чуват неща от рода на: "Знаех, че така трябва да направя" и обикновено се налага чувството за това кое е правилно и кое погрешно без някаква особена причина. Откъде идват тези чувства? Съществува ли вродена свръхсетивност или интелектуална способност, която може да ни бъде полезна? Как я предизвикваме? И ако наистина го правим, защо не можем да се оповаваме на този допълнителен усет, често наричан шесто чувство?
От началото до края в тази книга ще изследваме въпроса - доколко човек използва екстрасенсните си усещания и как може да тренира и развива тези възможности. Ако приемем мистичния възглед, че всички притежаваме божественото у себе си, възможно ли е да постигнем по-високо равнище на съзнание и да се сдобием с информация, използвайки средства, които превъзхождат обикновените?
Много хора гледат на екстрасенса като на нещо, което е за показване по панаирите. Но повечето обсъждат хороскопите си от вестниците или четат някои от все повече увеличаващите се статии и книги, посветени на подобни теми, дори понякога са изпадали в някаква форма на екстрасенсна чувствителност или са се проявявали като екстрасенси. През изминалите двайсет години интересът към възможностите на човешката психика и спиритуалистичните теми се повиши неимоверно - до степен, че екстрасенството от рядко срещано явление се превърна в мощно интелектуално течение. В такъв случай възниква въпросът - защо нарасна интересът към тази прастара тема? /.../”

Ключови думи: Голямото четене

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]