История между сезоните II

Автор: Соня Алексиева

Коментари: 0

Издател ПР-Туризъм-консулт
Брой страници 264
Година на издаване 2004
Корици меки
Тегло 930 грама
Размери 0x0
ISBN 9549134822
Баркод 9549134822
Категории Карти и атласи, География, Природни и точни науки, Книги

Хартиено издание

Наличност: ДА
Доставка: 3 дни

Цена: 16.00 лв.

Имах невероятния житейски шанс да срещна хората, за които се разказва в тази книга. Да изживея с тях много хубави и слънчеви дни. Да вляза в домовете и хотелите им. Да се запозная със семействата и децата им. Да науча аз от тях и те от мен цената на доброто име. Да открия с тях отново и отново, и отново колко е красива България. И колко е трудно да я промени сам човек. Можехме да я променим заедно. Тази книга е написана за хората, които промениха българския туризъм. Този бизнес обаче промени и тях. А заедно хората и бизнесът промениха България. Завинаги.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg

Соня Алексиева е пресаташе на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) от 1595 г. Тя е PR консултант с дългогодишен опит в областта на връзките с обществеността, с тясна специализация пъблик рилейшънс в туризма. Завършила е журналистика в СУ \"Св. Климент Охридски” и следдипломни Квалификации по \"Пъблик рилейшънс и реклама\" и \"Мениджмънт на туристическия бизнес\". Има 15-годишен журналистически стаж.
Автор е на книгите \"Животът до моето рамо\" (В съавторство); \"Изящните престъпления\"; \"Човекът, който създаде \"Етъра\" - книга за Лазар Донков\". Има стотици публикации в специализирания и научна печат по проблемите на частния туризъм, пъблик рилейшънс и бизнескомуникациите.
Д-р Соня Алексиева е хоноруван преподавател по пъблик рилейшънс в НБУ, СУ \"С6. Климент Охридски\", НСС и др. като PR експерт по туризма е участвала в редица български и международни проекти, семинари и конференции. Дългогодишен член на Националната комисия за реклама при Министерството на икономиката.
Член е на Международната организация на журналистите и писателите по туризма (FIJET) и на българската й секция АБУЖЕТ. Член е на Международната асоциация по пъблик рилейшънс (IPRA). Член е на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО). Член е на УС на БХРА.