Успешната личност и принципът 80/20

Автор: Ричард Кош
Рейтингът се формира от продажбите в системата на Хеликон

Коментари: 0

Издател Фокус
Брой страници 266
Година на издаване 2004
Корици твърди
Език български
Тегло 440 грама
Размери 22x14.5
ISBN 9547830201
Баркод 9547830201
Категории Технология и психология на бизнеса, Икономика, Книги

Ричард Кош, освен автор на световните бестселъри “Принципът 80/20” и “Успешната личност и принципът 80/20” e “сериен предприемач”, който печели от много и разностранни дейности като бизнес консултиране, управление на хотели, ресторанти и инвестиции в сферата на високите технологии. Преди да се заеме сериозно с правенето на пари, той е бил партньор в американската консултанска компания Bain&Co и съосновател на The LEK Partnership – най-успешния бизнес бутик за стратегическо консултиране. В момента е съуправител на четири водещи компании и съветник на компании от сферата на рисковия капитал във Великобритания и Южна Африка.

Успешната личност и принципът 80/20
В това забележително продължение на класическия бестселър “Принципът 80/20” Ричард Кош прави връзка между възхода на личността и принципа 80/20. Тук той си поставя различна задача – да докаже, че чрез принципа 80/20 можем да постигнем максимален напредък в кариерата си: като се превърнем в личности, практикуващи този закон на успеха.
“Условията на бизнеса се променят и личността е тази, която създава основните движещи сили в една компания.”
Съществува нов модел на създаване на богатство, далеч по-съвършен от традиционния мениджърски капитализъм. В сърцето на новата революция е творческата личност. В процеса на създаване на богатство творческите личности са много по-важни от корпорациите или капитала. Най-съществените фактори, върху които принципът 80/20 моме да се приложи, са идеите и личностите.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]

Ричард Кош, освен автор на световните бестселъри “Принципът 80/20” и “The 80/20 Individual” e “сериен предприемач”, който печели от много и разностранни дейности като бизнес консултиране, управление на хотели, ресторанти и инвестиции в сферата на високите технологии. Преди да се заеме сериозно с правенето на пари, той е бил партньор в американската консултанска компания Bain&Co и съосновател на The LEK Partnership – най-успешния бизнес бутик за стратегическо консултиране. В момента е съуправител на четири водещи компании и съветник на компании от сферата на рисковия капитал във Великобритания и Южна Африка.