Точков масаж

Автор:

Коментари: 2

Брой страници 142
Година на издаване 1995
Корици меки
Език български
Тегло 119 грама
Размери 20x14
ISBN
Баркод
Категории Масаж, Медицина за всеки, Книги

Точковият масаж заема заслужено място в съвременната медицина. Заболяванията и болестните състояния, намерили място в тази книга, не ограничават сферата на неговото използване. Постепенното овладяване на метода като профилактично мероприятие и долекарска помощ ще подпомага оздравяването на всеки от нас.

Точковият масаж не е сложен и не изисква продължително обучение. При използването му трябва добре да се помнят показанията и противопоказанията за неговата употреба и да не се пристъпва към него без съвета на лекар, владеещ този метод.

от Администратор / дата: 12 авг 2013

Няма причина посочената в сайта информация да бъде коригирана, тъй като книгата е налична за он-лайн поръчка, както коректно е уточнено към данните за нея. Потвърждение за наличност в конкретна книжарница бихте могли да получите от Центъра за връзка с клиенти, тъй като наличността е динамична поради спецификата на търсенето в отделните обекти и като следствие от това - с разлики между отделните книжарници в страната.

от Вера / дата: 09 авг 2013

Като я потърсих тази книга в една от книжарниците ви, се оказа, че е изчерпана. А пък аз гледам - в е-книжарницата я има. Не е кой знае какво, ама коригирайте, моля, щом не е налична. Аз първо гледам има ли я налична и тогава отивам в най-близката книжарницата.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на [email protected]