Хартиено издание

Наличност: НЕ
Доставка: не е в наличност

Цена: 5.00 лв.

Васил Стефанов Беязов е роден на 4 октомври 1973 г. в София. През 1998 г. завършва образованието си, специалност архитектура В УАСГ- София. Трудовата му дейност протича изцяло в областта на архитектурното проектиране и графичния дизайн, като работи в семейната архитектурна фирма и отделно развива самостоятелни бизнес инициативи в професионалната си област.
Заниманията му с ветроходство започват като студент I курс, когато преминава начален двуседмичен курс на обучение. В следващите години с успех участва в редица ветроходни състезания на регионално и национално ниво в клас Ял-6 отначало като шкотман, а после като шкипер. През пролетта на 2000 година заедно със свой приятел стават собственици на 7 -метровата яхта, наречена от тях "Герена". Осъществява редица крейслерски плавания по българското черноморско крайбрежие, а през есента на 2002 година, след неколкомесечна подготовка, заедно с друг свой приятел - Милен Божинов, се отправя на далечното плаване, предмет на разказа в настоящата книга.
Завършило през март 2003 на Карибския остров Сент Мартин, това плаване оставя зад гърба на екипажа повече от 6000 морски мили, пресичане на Атлантика и незабравими преживявания.

Текстът е писан по време на пътуването и е изпращан периодично до приятели и семейството под формата на писма. Така той отразява непосредствените впечатления и емоции от проживяното, което придава свежест и автентичност на изложението.

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg