Когато ти се отнеме всичко, което си имала, а срещу него получиш дарба, която не си искала, животът става труден за преглъщане. Кратък миг, заслепяващи фарове отсреща, отчаяно скърцане на спирачки - и за младата преводачка Марга нищо вече не е същото.
Обикновената жена се превръща в жрица, чиято съдба е знанието. След преживяната фатална загуба и неочакваната трансформация, пътят напред е тежък. Но по него се върви по-лесно, когато знаеш, че винаги можеш да получиш подкрепата на верни приятели, да се приютиш в старата бабина къща... и да гушнеш един силно мъркащ черен котарак.


За автора:

Нели Цветкова е от късно прописалите автори. Споделя, че се надявала да изчете всичко важно, преди да се опита да каже нещо на света. Затова и започнала с книгите още на четири. Накрая обаче разбрала, че цял живот няма да й стигне за четенето. И тогава позволила на идеите, които отдавна напирали, да се превърнат в текст.

Напук на клишето, Нели смята, че е извадила голям късмет да живее във време на промени. Случвало се е да страда, но никога не е скучала. Работила години наред в сферата на помагащите професии, тя счита себе си за посланик на доброто. Вярва, че при никакви обстоятелства не трябва да забравяме за невидимите нишки, които ни свързват. И пише, за да бъде едно цяло с хората, които толкова обича.

от Alessa Jones / дата: 15 авг 2013

Avidreader, абсолютно не мога да се съглася с теб. Книгата е страхотна, наистина много ми хареса. Ако за теб е била загуба на време, не означава, че е било така за останалите. Елементарен стил виждам само в несмАсления ти коментар.

от Нели Цветкова / дата: 14 авг 2013

Благодаря на Avidreader за изказаното мнение. За пръв път получавам негативен отзив. Беше поучително. Съжалявам, че тази книга не е била за вас.
На потенциалните читатели искам да кажа: Просто използвайте бутона "Прелисти". Така лесно ще решите дали искате да прочетете "Ясновидката". Надявам се книгата да намери сред вас своите фенове.

от Avidreader / дата: 11 авг 2013

Само си загубих времето. Елементарен стил. Несмаслен сюжет. Не особено богат език.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg