Мисля, че човек на 18 годни е много объркан.
На 13 бях влюбена за първи път, на 15 бях влюбена за втори път, на 16 бях little sweet sixteen, на 17 разбрах защо хората правят секс с хора, в които са влюбени, а на 18 съм тъжна, самотна, объркана и незнаеща кой път да поеме и какво е измислила съдбата-шегаджийка за мен.
Имам чувството, че първи курс беше на една цигара разстояние. Всичко помня. Сякаш преди да запаля цигарата бях седнала на първия ред до стената и за първи път видях Коста. Сякаш на едно вдишване беше първият ни танц, на половината цигара бе времето, прекарвано заедно и на дръпване преди загасването са нощите ни заедно. Сигурно няма друг човек, който да е толкова наивно объркан цели пет години от собствените си мисли, чувства и нереализирани фантазии. Но пък и толкова доволен от себе си. За нищо от тези години не съжалявам. За нищо от тези моменти не бих заменила. Не бих се отказала от нищо от това, което беше.
Бих искала само, ако можеше на раздяла да прекарам няколко дни с него, с Коста, но знам че това е невъзможно в момента и затова просто само леко си мечтая.
Вярвам, че животът е шарен и ще ми поднесе доволно много изненади и съм убедена, че една от тях ще бъде финалът на тази история. Някой ден, някога, дори да не е happy end, а просто „конец”.

от Елена Караиванова / дата: 13 окт 2014

благодаря за милите думи и за търсенето. Можете да се свържете с мен чрез фейсбук и ще ви обясня къде можете да намерите хартиено копие.
До администратора - ако има интерес към книгата, ще бъде чест за мен също да ме потърсите.

Поздрави:
Елена

от Администратор / дата: 04 мар 2014

към Мария Иванова:
Към настоящия момент заглавието е налично само във формат електронна книга.

от Мария Иванова / дата: 28 фев 2014

Искам да попитам дали имате в наличност тази книга : На една цигара разстояние на Елена Караиванова ? Благодаря предварително

от Екатерина Попова / дата: 11 дек 2013

Свеж и непринуден стил, младежка искреност, свят на невинност и надежди. Книга, която грабва и води с лекота и непретенциозност към важните неща в живота.
Поздрави, Елена, за категоричното влизане в нелесния свят на литературното поприще и успехи занапред!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg