Готварство /Организация и функциониране на кухнята/

Автор: Гертрауд Бауер, Курт Бауер, Едуард Митше

Коментари: 0

Издател Дионис
Брой страници 320
Година на издаване 2005
Корици меки
Език български
Тегло 794 грама
Размери 28x21
ISBN 9548496615
Баркод 9548496615
Категории Кулинарство и ресторантьорство, Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Хартиено издание

Наличност: ДА
Доставка: 3 дни

Цена: 23.80 лв.

Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Издателите

Все още няма мнения за тази книга.

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg