Преглед на артикулите в текущата поръчка

Изберете бутон 'Кошница' която се намира в горната дясна част на началната страница.
Ще се отвори страница с информация за текущата Ви поръчка.
Ако до момента нямате избрани стоки, тя е празна.

При наличието на избрани стоки, в таблица е визуализиран техния списък със следните данни:

  • заглавие
  • брой
  • единична цена
  • отстъпка
  • цена

 

Добавяне на артикули в поръчката

След като сте открили артикул, който ви интересува изберете бутона "КУПИ", намиращ се до цената на артикула. След включване на избраната стока във Вашата поръчка, последната се визуализира. Записаното количество е 1 брой. Ако желаете да закупите и други книги, можете да ги изберете като ги потърсите или разгледате по описаните по-горе начини.

 

Промяна на количеството

Ако желаете да закупите повече от един брой от дадена стока, в текущата поръчка променете числото в текстовото поле на колона 'Брой'. За да се отразят направените промени във Вашата поръчка, изберете бутон 'ПРОМЯНА' под списъка с избраните артикули.

 

Изтриване на книги от поръчката

Ако желаете да изтриете артикул включен във Вашата поръчката натиснете бутон "ИЗТРИЙ" в дясно от цената на книгата.

 

Изпращане на поръчката

След като сте разгледали избраните от Вас книги и желаете да ги поръчате е необходимо да потвърдите Вашата заявка с натискане на бутона "ПОРЪЧАЙ".

 

Идентификация

След натискане на бутона "ПОРЪЧАЙ" системата ви подканя да напишете вашата парола и име. Ако сте нов потребител системата ще поиска да попълните регистрационата форма.

Ака желаете да получите фактура за покупката си , поставете отметка в клетката "ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРА". Ще се появи меню, където да попълните вашите данни за фактура.

С това приключва попълването на Вашите данни. Натиснете бутона "ИЗПРАТИ".

 

Избор на начин на плащане

След идентификацията, Вие преминавате към страница с информация за начините на плащане и доставка, които се поддържат от книжарници Хеликон. Трябва да изберете начина по който ще заплатите Вашата поръчка и начина на доставка, като маркирате с мишката бутона намиращ се пред избрания от Вас текст. Ако желаете фактура , поставете отметка в прозореца "ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРА".

След това натиснете бутона "ИЗПРАТИ МОЯТА ПОРЪЧКА".


Получаване на поръчаните артикули

След изпращане на заявка за покупка на избраните артикули, тя се обработва от администратора на он-лайн магазина. Ще получите на електронната си поща писмо за потвърждение на направената от Вас заявка до няколко минути. Ако поръчката Ви изисква предварително заплащане, следва да извършите плащането, за да пристъпим към обработката на продуктите в заявката ви.

Артикулите ще Ви бъдат доставени след получаване на потвърждение за извършеното от Вас плащане.