Памет, идентичност, съзнание

Автор: Сборник

Коментари: 1

Издател Нов-български-университет
Брой страници 154
Година на издаване 2006
Корици меки
Език български
Тегло 169 грама
Размери 20x13
ISBN 9545354321
Баркод 9545354321
Категории Философия, Хуманитарни науки, Книги

Хартиено издание

Наличност: НЕ
Доставка: не е в наличност

Цена: 11.00 лв.

"Науката - разбирана и правена" е названието на преподавателски семинар в Нов български университет с интердисциплинна насоченост. Той същесвува от няколко години и обединява усилията на изследователи и преподаватели с интереси и предпочитания към такива научни подходи.
Канят се лектори с различни специалности от НБУ и извън него да обсъждат набора от понятия, чрез които си служат, теориите, чрез които разбират обекти, феномени и ситуации, обръщайки внимание на съзнаваните и несъзнаваните коефициенти за научност, съпровождащи или следващи от това разбиране.
Този сборник е посветен на паметта, идентичността и съзнанието. Текстовете в него представляват голяма част от обсега на научния интерес към паметта и съзнанието, простиращ се от невронауките и когнитивистиката, през семиотиката, психоанализата и философията до историята и литературната критика.

от Аз / дата: 12 сеп 2011

Ох, тези от НБУ се опитват да надминат СУ по начин на философско мислене, ама НЕ става, другари ... за съжаление в НБУ има САМО МНОГО ПАРИ, но не и много качествени хора ... трима със сигурност са качествени, но три птички университет НЕ правят!!!

Напиши коментар

Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Ще бъдат изтривани мнения:

  1. Съдържащи обидно или нецензурно съдържание
  2. Написани само с главни букви
  3. Написани на латиница
  4. Съдържащи препратки към други сайтове.

Други въпроси и мнения моля, изпращайте на service@helikon.bg